Ewcia72 17.11.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Chodzi mi o takie rynny które wyglądają przyzwoicie, nie tracą koloru i nie odkształcają się....czy za dużo rządam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumak1974 17.11.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Chodzi mi o takie rynny które wyglądają przyzwoicie, nie tracą koloru i nie odkształcają się....czy za dużo rządam??? to zależy czy chcesz PCV czy może coś innego , ja osobiście zamontowałem Kaczmarka - jakiego blacharza bym się nie zapytał to chwalił (podobno ten kaczmarek wykupł jkies patenty od marleya i robi lepszy produkt niz pierwowzur) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia72 17.11.2004 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 a jakie są lepsze? PCV czy tradycyjne, wiem wiem zaraz odezwą się żartownisie i zaproponują miedź-wiem nalpiękniej wygląda, ale ze względu na ceny-odpada. Napiszcie proszę o doświadczeniach w użytkowaniu PCV bo do takich się skłaniam, w czym są lepsze lub gorsze od tradycyjnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumak1974 17.11.2004 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 a jakie są lepsze? PCV czy tradycyjne, wiem wiem zaraz odezwą się żartownisie i zaproponują miedź-wiem nalpiękniej wygląda, ale ze względu na ceny-odpada. Napiszcie proszę o doświadczeniach w użytkowaniu PCV bo do takich się skłaniam, w czym są lepsze lub gorsze od tradycyjnych... wiesz co .....mam te rynny dosłownie od tygodna bo dopiero robiłem dach ale z tego co widzę to u znajomych wszędzie są PCV (napeno będą tańsze) i nikt nie nażeka . Ja osobiście brałem tego Kaczmarka poierwsze bo były tańsze niż nap Siba lub Marley a po drugie pasowały mi do dachu tak jakoś wyszło no i oczywiście sugerowałem się opiniami wykonawców a dodam że wykonawca niebył powiązany z dostawcą materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.11.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Mam Marleya 3 rok,nie mam z nimi żadnych kłopotów.Kolor nie odbarwia ,brak przecieków.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigas 18.11.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Witam A ja mam GALECO już od ponad 2 lat. Mam kolor brąz, i nie zauważyłem jak dotąd żadnych odznak blaknięcia. Przecieków - 0. Moim zdaniem estetycznie wyglądają. Drogie napewno nie były. Niestety czasami "pykają" gdy słońce wschodzi i zachodzi, ale to chyba apropos wszystkich plastików "ten typ tak ma". Jestem z nich zadowolony http://www.galeco.pl/?a=product&id=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia72 18.11.2004 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Zdecydowałam się jednak na Marleya w kolorze brązowym, dostałam 15% rabatu. Rynna jest przyzwoita i łatwa w montażu ( chociaż przecież to nie mój problem). Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts