Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakiej firmy rynny PCV nie odkształcają się....??

Ewcia72

Recommended Posts

Chodzi mi o takie rynny które wyglądają przyzwoicie, nie tracą koloru i nie odkształcają się....czy za dużo rządam???

to zależy czy chcesz PCV czy może coś innego , ja osobiście zamontowałem Kaczmarka - jakiego blacharza bym się nie zapytał to chwalił (podobno ten kaczmarek wykupł jkies patenty od marleya i robi lepszy produkt niz pierwowzur)

a jakie są lepsze? PCV czy tradycyjne, wiem wiem zaraz odezwą się żartownisie i zaproponują miedź-wiem nalpiękniej wygląda, ale ze względu na ceny-odpada.

Napiszcie proszę o doświadczeniach w użytkowaniu PCV bo do takich się skłaniam, w czym są lepsze lub gorsze od tradycyjnych...

a jakie są lepsze? PCV czy tradycyjne, wiem wiem zaraz odezwą się żartownisie i zaproponują miedź-wiem nalpiękniej wygląda, ale ze względu na ceny-odpada.

Napiszcie proszę o doświadczeniach w użytkowaniu PCV bo do takich się skłaniam, w czym są lepsze lub gorsze od tradycyjnych...

wiesz co .....mam te rynny dosłownie od tygodna bo dopiero robiłem dach :-) ale z tego co widzę to u znajomych wszędzie są PCV (napeno będą tańsze) i nikt nie nażeka . Ja osobiście brałem tego Kaczmarka poierwsze bo były tańsze niż nap Siba lub Marley a po drugie pasowały mi do dachu tak jakoś wyszło no i oczywiście sugerowałem się opiniami wykonawców a dodam że wykonawca niebył powiązany z dostawcą materiałów

Witam

A ja mam GALECO już od ponad 2 lat. Mam kolor brąz, i nie zauważyłem jak dotąd żadnych odznak blaknięcia. Przecieków - 0. Moim zdaniem estetycznie wyglądają. Drogie napewno nie były. Niestety czasami "pykają" gdy słońce wschodzi i zachodzi, ale to chyba apropos wszystkich plastików "ten typ tak ma". Jestem z nich zadowolony

http://www.galeco.pl/?a=product&id=1