Gulczasek 14.08.2020 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2020 Witam serdecznie Robie szafe i chcialbym aby drzwi byly zrobione tak ze w plycie mam wyciety prostokat i sa one w jednej plaszczyznie, tak jakby ze wycinam otwor w plycie i z tego co wytne maja byc drzwi w jednej plaszczyznie z plyta. Chcialbym uzyskac taki efekt ze drzwi sa prawie niewidoczne poza mala szczelina, a zawias musi byc od srodka. Nie wiem jakiego rodzaju zawias powinienem uzyc zeby one fajnie tam w srodku siedzialy. Moze ktos mi pomoze? Mam nadzieje, ze dobrze wytlumaczylem o co mi chodzi oraz ze to odpowiedni dzial. Pozdrawiam i zycze milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gandw 14.08.2020 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2020 Szukaj zawiasów puszkowych 35mm do drzwi wpuszczanych. Dostępne w każdej hurtowni z płytami / w marketach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gulczasek 15.08.2020 03:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 Hej! Dzieki za szybka pomoc ! Od razu pojechalem kupic i skladam szafe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts