Pitros20 15.08.2020 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam. Mam takie pytanie, w zeszłym roku wykonałem ocieplenie budynku, styropianem (10cm, termo organika) po czym zaciągałem klejem i siatka na raz, i w tym roku chciałbym ją wykończyć.Planuje jeszcze raz zaciągną klejem na gładko i pomalować farba akrylowa z kolorem, i tu moje pytanie, czy przed malowaniem farba akrylowa, dobrze było by pomalować jakimś gruntem, aby lepiej przygotować powierzchnie pod to malowanie? Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez Pitros20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitros20 16.08.2020 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Czy pomalowanie jako pierwszą warstwę np gruntem szczepnym np TO-GS, a potem farba akrylową TO-FA, było by dobrym rozwiązaniem, czy proponujecie coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts