testereq 15.08.2020 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 Dzień dobry,z uwagi na to, że jest to mój pierwszy post na forum chciałbym się przywitać.Chciałbym prosić o pomoc w rozwiązaniu problemu z oknem wyłazowym.Mam zamontowane na poddaszu użytkowym okno Fakro FWL U3 skierowane na południe i dwa "zwykłe" skierowane na zachód.Niestety ostatnie upały spowodowały, że na poddaszu nie da się praktycznie funkcjonować.O ile z oknami zachodnimi sobie poradziłem zamawiając markizy to mam problem co zrobić z tym oknem wyłazowym.Znalazłem informację, że jedyną sensowną możliwością jest montaż folii przeciwsłonecznej. Tyle tylko, że z uwagi na wielkość tego okna (78x160) ciężko było by je zdemontować do montażu folii. Stąd moje pytanie. Czy ktoś może poradził sobie z tym problemem w jakiś sposób ?? Czy jest możliwość montowania na oknie U3 folii wewnętrznej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/256466-okno-wy%C5%82azowe-fakro-i-problem-z-ciepe%C5%82kiem/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts