masera 16.08.2020 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Czy ktoś mi może wyjaśnić skąd takie astronomiczne ceny rolet do okien dachowych w porównaniu ze zwykłymi roletami (pionowymi)? Czy rolety velux pasują na fakro? Mam okno fakro 140 x 78 i potrzebuję rolety z silnikiem (nie solar - sterowanie przewodowe) - czy zna ktoś jakiś sklep z konkurencyjnymi cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.08.2020 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Czy ktoś mi może wyjaśnić skąd takie astronomiczne ceny rolet do okien dachowych w porównaniu ze zwykłymi roletami (pionowymi)? Czy rolety velux pasują na fakro? Mam okno fakro 140 x 78 i potrzebuję rolety z silnikiem (nie solar - sterowanie przewodowe) - czy zna ktoś jakiś sklep z konkurencyjnymi cenami? ta horrendalna cena to ile konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 16.08.2020 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 1.500 pln ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.08.2020 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Strasznie drogo w Poznaniu. ja zamówiłem roletę pionową o wymiarach skrzydła 120x130 cm ale z tkaniny od okien dachowych i koszt wyszedł 250 zł z kasetą aluminiową, natomiast wiem ze mechanizm do okien dachowych jest droższy ale nie o tylce chyba:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 16.08.2020 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 To jest cena z internetu i dotyczy rolety zewnętrznej z napędem elektrycznym. Miało być horrendalnie drogo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masera 16.08.2020 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Ja napisano powyżej cena około 1500. Chodzi o roletę zewnętrzną bo nie dopowiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 16.08.2020 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Porównałeś cenę do zewnętrznych pionowych ? W jakim sensie "pionowych" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.08.2020 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Porównałeś cenę do zewnętrznych pionowych ? W jakim sensie "pionowych" ? wewnętrzne pionowe do normalnych okien w ścianie tylko tkanina jest od dachowych termo i odbijająca promienie słoneczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 17.08.2020 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Porównałeś cenę do zewnętrznych pionowych ? W jakim sensie "pionowych" ? W sensie takim, że okna masz w pionie a nie pod ukosem jak w dachowych Faktycznie jak patrzeć to rolety zewnętrzne z napędem do okien są ok 2 razy tańsze od tych dachowych. Co nie zmienia faktu, że polecam rolety do okien dachowych bo sam posiadam. No ale jak komuś drogo to niech sobie zamontuje najpierw te wewnętrzne materiałowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 17.08.2020 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Tyle, że wewnętrzne poza zacienieniem nie będą żadną osłoną termiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 17.08.2020 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Tyle, że wewnętrzne poza zacienieniem nie będą żadną osłoną termiczną. No ale to się musi ktoś na własnej skórze przekonać żeby przestać płakać , że drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts