zielony11 16.08.2020 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Witam,stawiam ściankę działową od łazienki z otworem na drzwi.Na ściance ma być zamontowany grzejnik, więc dla wzmocnienia chcę dać płytę OSB. Na ścianę pójdą od wewnątrz łazienki płytki.Pytanie czy dać mogę tylko płytę OSB 25 mm przykręcając ją do profili? Czy lepiej dać OSB 12,5 mm i na to płytę k/g 12,5?Bo ostały mi się właśnie 25 mm OSB od ziomka i mógłbym je wykorzystać bez kupowania nowych. Jeżeli mogę samą 25 OSB dać to jakich wkrętów użyć żeby dobrze się trzymało to profili? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keyzek 02.08.2024 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2024 @zielony11 która opcję wybrałeś do zrobienia tej ścianki? Ja też teraz będę stawiał i zastanawiam się nad OSB 12mm + gk 12,5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts