Jasiu 19.12.2002 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2002 A tak poważnie to jak sprawy stoją ?Z tego co doczytałem (dopiero dzisiaj kupiłem muratora) to przed decyzją wojewody jest jakaś szansa.No i jaka byłaby odległość od domu do autostrady ?Byłaby na tym polu co je widać na zdjęciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 20.12.2002 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 No co Ty, Bobiczku. Nigdy w życiu bym sobie jaj nie robiła ja tylko, jak każda kobieta, jestem bardzo praktyczna. Podoba mi się pomysł Twojej Żony, w dobie bezrobocia każdy grosz się przyda. I jak blisko do pracy! Bobiczku, nie gniewaj się. Jak człowiek jest tak bardzo zdołowany, to już tylko śmiać mu się z tego wszystkiego chce.Znam to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 03.02.2003 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Bobiczek, Powiedz czy coś się zmieniło? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 11.03.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Halo Bobiczku??? Jeśli możesz dostać Eurobiuld Poland. marzec 2003 str. 64Może ten artykuł jest dla Ciebie???Chodzi o art. 67 jeszcze obowiązującej ustawy o zagospodarowaniu przestrzennym z 7/07/1994 - zgodnie z jego treścią wiele miejscowych planów zagospodarowania przestrzennego uchwalonych przed 1/01/1995 utraciło moc wraz z początkiem tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.05.2003 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Kochani w zeszłym tygodniu odbyła się sprawa w NSA.Wyrok 02 czerwca. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 27.05.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Dopiero teraz zajrzałem do tego wątku i przyłączam się do wszystkich trzymających kciuki. Mamy w rodzinie działkę, z którą od ponad 30 lat nic nie można zrobić - ani sprzedać, ani budować, bo stale zmieniają się plany zagospodarowania. Ostatnie plany, to właśnie autostrada. I to dokładnie przez środek, nawet nie "słupek SOS". Pewnie wykupią, ale jak znam życie i tempo budowy autostrad, to ja tego nie doczekam. Chyba że znów zmienią plany. I tak "ad mortem defecatam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.05.2003 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Bobiczek, dziś zajrzałem do tego wątku. Włosy stają dęba. Trzymam kciuki.Żeby tak można było: "Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie"Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 28.05.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 On 2002-09-03 10:10, aziel wrote: Bobiczek! Z twojej relacji wynika, że w chwili obecnej możesz się bić tylko o odszkodowanie. Bierz kasę i wynoś się z tego miasta. Niestety, to może nie być takie proste. Mogą płacić, ale tylko za te działki, które są dokładnie w pasie autostrady. Te, które są obok mogą oddzielić taką ładną ścianką tłumiącą hałas i już. A co zrobi właściciel takiej działki, to ich może nie interesować. To nie jest mój wymysł. Odbyłem rozmowę w mojej gminie i tak mi powiedziano. Ponieważ też mamy działkę "pod autostradę", panie dokładnie oglądały mapę, czy przypadkiem nie jest to 20m z boku. Nie twierdzę, że zawsze, ale takie numery mogą być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 28.05.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 On 2002-09-03 10:10, aziel wrote: Bobiczek! Z twojej relacji wynika, że w chwili obecnej możesz się bić tylko o odszkodowanie. Bierz kasę i wynoś się z tego miasta. Niestety, to może nie być takie proste. Mogą płacić, ale tylko za te działki, które są dokładnie w pasie autostrady. Te, które są obok mogą oddzielić taką ładną ścianką tłumiącą hałas i już. A co zrobi właściciel takiej działki, to ich może nie interesować. To nie jest mój wymysł. Odbyłem rozmowę w mojej gminie i tak mi powiedziano. Ponieważ też mamy działkę "pod autostradę", panie dokładnie oglądały mapę, czy przypadkiem nie jest to 20m z boku. Nie twierdzę, że zawsze, ale takie numery mogą być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1krokwbudowie 29.05.2003 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Bobiczku - trzymam kciuki. Jak czytam ten wątek to szlak mnie trafia. Cała ta cytuacja utwierdza mnie w przekonaniu że żądzą nami ONI- jak pisała T.Torańska. Pozdrawiam Jak tam wyrok NSA ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 30.05.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Ty Bobiczek, a gdzie to wszystko się dzieje bo nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 30.05.2003 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Ty ez - na śląsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 02.06.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Bobiczek sorry za Ty to z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 02.06.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 hej bobiczek...3mam kciuki dziś 2 czerwca...jakie wieśći z NSA???podziel się wiedzą z nami gdzie sie rzecz konkretnie dzieje ??? na śląsku to wiem ale w jakim mieście??? pozdrawiamsnow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.06.2003 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 02 czerwca wyrokiem sądu NSA w Gliwicach decyzja Rady Miejskiej dotyczączyca korekty przebiegu autostrady A1 została unieważniona. W jedności siła. Stan meczu 1:0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 05.06.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Czyli autostrada pójdzie "starą" trasą i Wasz dom nie jest zagrożony? Czy tak? Uff, Bobiczku, bardzo się cieszę... Może jednak prawnicy też mają rozum, serce i wyobraźnię. Bo w urzędników już trochę zwątpiłam, czytając Twoją historię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 05.06.2003 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Tak to pocieszające, że jednak można wyjść obronną ręko z sytuacji potencjalnie bez wyjścia Smutne jednak jest to , że w ogóle dochodzi do takich sytuacji Mam nadzieję, że to juz koniec Waszych kłpotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.06.2003 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Bardzo się cieszę, że tak się to skończyło. Wyobrażam sobie co przeżyliście. Gratuluję. Trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.06.2003 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 No, dobrze. W końcu Wasz koszmar się skończył. Cieszę się razem z Wami. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2003 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Bobiczek, gratulacje. Cieszę się razem z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts