Gość 1950 17.11.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 dla tych którzy narzekają na ceny i fachowców http://www.republika.pl/mieszkaj_lepiej/dobry_fachowiec.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 23.11.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 1950 bardzo dobry artykuł widac ze napisany reka kogoś kto z niejednego pieca wymiatałDziwi mnie tylko ze akurat w tym poscie jakosc cicho i głuchoOdpowiedz nasuwa sie sama wiecej tu inwestorów jak ludzi ktorzy paraja sie wykonywaniem tej zleconej pracyTroche to smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 23.11.2004 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 zgoda i to jest normalne w końcu to forum budujacych, szkoda tylko że przeważająca większość uważa wykonawcę za dopust boży. zgodzę się są i tacy wykonawcy, ale inwestorzy też są oględnie mówiąc różni. tylko tak jak w artykule robiąc coś najchętniej za darmo i jeszcze na raty nie można wymagać cudóe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 24.11.2004 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 myślę ze link nadaje się na stronę "wymiana doświadczeń" pod jakimś adekwatnym tytułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 24.11.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Dużo w tym artykule prawdy.Każdą pracę trzeba doceniać.Ekipa od montażu okien dostawała cherbatkę z prądem, bo ostatnio było zimno, i tylko napomknąłem, że będę musiał pouszczelniać dziury pod drzwiami, żeby koty nie wchodziły i alarmu nie wzbudziały.I co, na koniec dnia mam to wszystko zrobione, sam nie muszę marznąć.Ja też mam klientów i wiem/czuję co znaczy dowartościowanie mojego wysiłku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 27.12.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 może mi ktoś powie dlaczego jest tak jak się spodziewałem, zbyt dużego odzewu nie ma, wiadomo jesteśmy z drugiej strony barykady i to jeszcze z tej "Be" strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 28.12.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 nikt nie mówi, że jesteś beee, tylko dlatego, że pracujesz jako wykonawca dla inwestorów. Budowanie to jest m.in.biznes: jeden chce jak najtaniej kupić, drugi jak najdrożej sprzedać. Jeśli osiągną consensus i obaj będą na koniec zadowoleni, to nie będą się przecież przeklinać. My potrzebujemy Was a Wy Nas Ogólne narzekanie wynika z ogólnie niskiego etosu pracy, nie tylko wśród "fachowców" ale i urzędników, lekarzy, policjantów, złodziei , itd. Poprostu średnia poziomu jakości pracy jest niezadowalająca i my wszyscy, każdy z osobna (w sumie będzie jako społeczeństwo) musimy zacząć odwalać pozytywistyczną robotę u podstaw. Za 30 lat będziemy wzorem do naśladowania dla innych nacji... Ale najpierwsz uczmy siebie, dzieci i wnuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts