jagodz 18.08.2020 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Witam, To mój pierwszy post, ale niestety po przeszukaniu forum nie znalazłam nic podobnego. Mianowicie, chciałabym w moim mieszkaniu uzyskać efekt ładnych płyt betonowych na suficie. Czy mogę prosić o rady, co zrobić z takim sufitem jak na zdjęciach? Oczywiście oczyścić, ale co do tego? Czym wypełnić szczeliny, ubytki, coś nałożyć, zaimpregnować aby uzyskać jak najbardziej "schludny" efekt? Proszę o jakiekolwiek rady, bo nie mam pomysłu jak się za to zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 08.09.2020 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Te szczeliny wyglądają rzeczywiście nieestetycznie i na zdjęciach wygląda jakby były różnice w poziomie płyt. Można kombinować z klejem cementowym, którego normalnie używa się do klejenia płyt betonowych, ale efekt końcowy może nadal nie być zadowalający. Może lepiej uzyskać efekt betonu na suficie za pomocą struktury dekoracyjnej?http://beton-magnat.pl/efekt-betonu-suficie-inspiracje/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts