Grzegorza2 19.08.2020 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Witam, 2 lata minęło od wykonania elewacji zewnętrznej. Wczesniej, poki nie założyłem oświetlenia nie widziałem ze cos takiego mam na scianie. Spójrzcie prosze i poradzicie co mam robić, ogolnie wstyd załączać światło zewnętrzne. Wina wykonawcy? Styropianu, kleju, tynku? Chemia caparol i klej tez. Styropian Termo organika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszko 19.08.2020 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Brakło profesjonalnych narzędzi typu-SZNUREK,ŁATA,TARKA. No i chęci,może doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 20.08.2020 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 Slabo to im wyszło ale większość elewacji na styropianie wygląda niewiele lepiej, nie da się zrobić idealnej tafli albo byłoby to na tyle czasochłonnne że metr kosztowałby 300zł. Zdejmij tą lampę i powieś normalną swięcącą przed dom a nie na. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts