jagodz 20.08.2020 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 Witam, To mój pierwszy post, ale niestety po przeszukaniu forum nie znalazłam nic podobnego. Mianowicie, chciałabym w moim mieszkaniu uzyskać efekt ładnych płyt betonowych na suficie. Czy mogę prosić o rady, co zrobić z takim sufitem jak na zdjęciach? Oczywiście oczyścić, ale co do tego? Czym wypełnić szczeliny, ubytki, coś nałożyć, zaimpregnować aby uzyskać jak najbardziej "schludny" efekt? Proszę o jakiekolwiek rady, bo nie mam pomysłu jak się za to zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 16.09.2020 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Myślałem nad betonem architektonicznym? Może wyjść całkiem ciekawy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts