Pearl 24.11.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 brama założona. Obyło się bez niespodzianek, ale też nie było fajerwerków. Jedno co będę chciał poprawić w tej bramie to zastosowanie jakiejś gumowej uszczelki na jej spodzie (jest szpara, którą jak sądzę zastępy myszek, pajączków itp. dostają się do garażu...ale już nie długo ) Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 24.11.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 A ja kupiłem za 799 zł w Obi uchylnego, bez ocieplenia, Hormana - jakas wersja Eco, więc pewnie najprostsza. Ale już założona (murarze wzięli 100 zł - ale sam też bym założył, prościzna). Mam już kupioną ekstrudowaną piankę polistyrenową do ocieplenia (jeszcze nie wiem, jakim klejem). Fakt, że z boku są szpary, lepsza byłaby segmentowa, ale jak się nie ma, co się lubi, to...Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dvd 18.05.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witam, mam pytanie co sądzicie o bramach garażowych segmentowych z napędem z sklepu OBI 2125x2500... proszę o opinie i może ktoś wie z jakiej to firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts