Majka 18.11.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Tak mnie dzisiaj naszło, może to ten wiatr Własnie dowiedziałam się, że znowu muszę płacić zdrowotne od wszystkich działalności. Wychodzi, ze wyrzucę w smieci 450zł/miesięcznie. Dostałam też info od księgowej, że muszę zmienić wszystkie wpisy do działalności gospodarczej na unijne Oczywiście wiąże się to ze stratą masy czasu i oczywiście dodatkowymi kosztami. Jestem zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras XR4Ti 18.11.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Majka, czy możesz coś więcej o tych wpisach? Do kiedy i za ile? Pozdrawiam Juras XR4Ti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.11.2004 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Do kiedy? do 1 stycznia 2005. Najpóźniej należy dokonać zmian na 14 dni przed tym terminem.Za ile? Jeszcze nie wiem, brat pojechał na rozpoznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antek5 18.11.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 W temacie wpisów:obecnie jeżeli zmieniamy dotychczasowe wpisy na unijne-nie ponosimy opłat.Natomiast jeśli dopisujemy coś lub zupełnie zmieniamy wówczas opłata wynosi jeszcze do końca roku 50 zł,bez względu na ilość zmian.Natomiast słyszałam,że wzrośnie opłata na100,czy150 zł za każdy wpis. Polecam się pośpieszyć,gdyż jeszcze nie ma kolejek.Jestem na bieżąco,załatwiałam to w poniedz.Aha ,aby zaoszczędzić sobie chodzenia należy zabrać oryginał wpisu do ewidencji działalności gospodarczej i oryginał regonu,Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts