Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Promocja na MAX-y u Leiera-czy ktoś korzystał ?

Recommended Posts

Hej!

Jestem tu nowy.

Leier ogłosił promocję na pustaki MAX220. Cena promocyjna wynosi 1,65 PLN brutto za sztukę (cennikowo niby 2,90).

Czy ktoś z Was korzystał z tej oferty?

Czy nie jest to jakaś ściemka z towarem II gatunku czy cos w ten deseń?

Jakie macie doświadczenia z jakością MAX-a od Leiera ?

Z góry dziękuję za odzew.

Jarek

[email protected]

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Sceptyku - wejdź na stronie Leiera http://www.leier.tarnow.pl/tarnow/pl/main.html na zakładkę "nowości".

Ja zamierzałem skorzystać z tej oferty - po doliczeniu transportu wychodziło ok. 1,75 - 1,80 /szt maxa 220 kl 15. Niestety jakość wyrobów Leiera jest bardzo marna - przynajmniej tychże maxów ze składu w Mikołowie. Doszedłem do wniosku, że różnica między maxem za 1,80 a maxem za 2,40 przy 120 m2 to 1500zł i nie jest tego warta. Po naocznym sprawdzeniu jekości poprzez obstukiwanie, tłuczenie, rzucanie, moczenie z bardzo uprzejmym sprzedawcą maxa Leiera kl 15 (1,80), maxa z Kozłowic kl 15 (2,40) i porothermu 30 kl 15 z Gnaszyna wybrałem ten ostatni za 3,20 szt.

Pozdr. Jacek

dziękuję za podpowieź, nie widziałem jeszcze naocznie maxa leiera, ale widziałem jego pustaki kominowe, które nie wyglądały najlepiej, w tej samej hurtowni oferują maxa z kozłowic za 1,90 pln, i chyba na niego się zdecyduję, budowlaniec również mi go polecał. przyznam szczerze, że cena Twojego maxa jest trochę porażająca :o no ale czasami jakość bywa bezcenna, przy okazaj podziwiam Twoją wytrwałość w empirycznym sprawdzaniu jakości pustaków :D , no i cierpliwość sprzedawcy :D