siczku 23.08.2020 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2020 Witam, właśnie kończe remont, ale nie mam pomysłu jak wykończyć pewne miejsca. 1 Ściana oklejona styropianem Nie wiem czym wykleic styropian. Z początku był pomysł na panele akustyczne, ale jak wyliczyłem ile to kosztuje na całą ściane to aż mnie zabolało 2 Boki okien Wyrównałem boki regipsem, ale nie wiem co zrobic dalej 3 Szpary od kamienia dekoracyjnego Wiem, że wszystko można zrobić za pomocą tynkowania, ale nie wychodzi mi to za dobrze. Może macie jakieś pomysły na to? Oczywiście załączam zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 08.09.2020 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2020 A dlaczego płytki nie są szlifowane pod kątem 45 stopni i nie wykańczają także wnęki? To byłoby najbardziej naturalne rozwiązanie w tej sytuacji. Teraz to zostaje misterna robota szpachlowania szczelin np. akrylem, lub siatka i tynk, ale przy takim kształcie płytek to także dłubanina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 20.09.2020 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Niestety, powinieneś to wyszpachlować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts