Pauliq 23.08.2020 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2020 Witam. Mam surowe ściany i wnęki na drzwi około 92cm. Mam w planach zamontować do pokoi drzwi szklane bądź takie z ukryta ościeżnica. Pytanie teraz brzmi, czy muszę tynkowac te wnęki czy zostawić je surowe? Nigdzie nie mogę znaleźć sposobu montażu takich ościeżnic. Czy są one regulowane itd. Prosiłbym o pomoc wewntualnie zdjęcia jak to wygląda w rzeczywistości z szklanymi drzwiami i z ukrytymi. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 23.08.2020 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2020 Skoro tak wygląda ich montaż, a na rycinie poglądowej pianką montażową przykleja się ją bezpośrednio do cegły - to nie trzeba tynkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.08.2020 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2020 W obu przypadkach nie tynkujesz. Ukryte montujesz przed wykończeniem, bo trzeba je obrobić tynkiem a regulowane po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts