Adamsssssss 25.08.2020 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Dzień dobry, Nie znam się za bardzo na tym i poza wycenami, które otrzymałem chciałbym zasięgnąć opinii osób bezstronnych. Najlepsza oferta jaką otrzymałem na instalację sanitarną to: Instalacje sanitarneZest.mont.podtynk. wc Sanit Ineo Plus + pł.chrom 3 szt.Zest.mont.podtynk. bidet Sanit 990 / 1120x450 1 szt.materiały kanalziacja 16 szt.materiały CWU 16 szt.montaż stelaż 4 szt.montaż wod-kan 16 szt. łącznie netto: 11 073,69 złVAT 8%: 885,90 złłaćznie brutto: 11 959,59 zł Czy taka cena jest akceptowalna na rynku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.08.2020 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Wydaje się ceną dobrze skalkulowaną bo za same elementy sanitarne to koszt zbliżony do 6 tyś zł. Dochodzą elementy wodne i kanalizacyjne, robocizna........ się uzbiera. Nie podałeś w przybliżeniu rejonu kraju , wiadomo gdzie jest drożej, a gdzie taniej - przy czym obecnie np w zachodniej części kraju usługi zbliżyły się , a niekiedy przewyższają te ze stolicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamsssssss 14.09.2020 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Dziękuję za odpowiedź, jeśli już rozmawiamy o tym czy w moim rejonie jest tak czy siak to ok, bałem się że cena może być razy2 a nawet razy 3 liczona jak w przypadku innych wycen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts