barracuda 25.08.2020 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 (edytowane) Cześć. Jakieś 7 lat temu położyłem przed drzwiami wejściowymi tzw. kamienny dywan. Jest to około 4m2 płaskiej powierzchni plus 3 półokrągłe schody. Problem w tym, że po tych kilku latach, trochę kamyków się wykruszyło i powierzchnia nie wygląda już tak dobrze jak na początku. Chcę położyć nową warstwę kamieni z żywicą, nie wiem jednak czy mogę tę nową warstwę położyć na stary dywan bezpośrednio czy powinienem wyrównać całość jakąś posadzką wyrównującą, klejem do płytek lub czymś podobnym. Macie jakieś doświadczenie w takich renowacjach? Ubytki w powierzchni się są jakieś wielkie. Jest kilka placów gdzie doszło do wykruszenia warstwy może 3mm. Z góry dzięki. Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez barracuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts