roki1991 26.08.2020 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam wszystkich, Mam pytanie odnośnie montażu płyt z betonu architektonicznego na tynk gipsowy + gładź. Zależy mi na przyklejeniu ich bez używania widocznych kotew oraz bez dodatkowych płyt OSB jak zaleca producent. Płyty będą tworzyły ścianę za podwieszanym telewizorem. Czy macie jakiś skuteczny i sprawdzony sposób na przyklejenie ich bez obaw, że za jakiś czas runął mi na ziemie? W linku podsyłam konkretny rodzaj płyt. https://efekciarnia.pl/plyty-betonowe-vhct/3687-pb-00-b-120x60x1cm-vhct-plyta-beton-architektoniczny.html?fbclid=IwAR0e2tYVXYAvXgikVSI4IMrjtAciIEpKdq4mcIPZAJ9I-nz8ILMYSjn7ipw Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez roki1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domaz 14.09.2020 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Dobry klej montażowy powinien załatwić sprawę, tylko ten tylko gipsowy z gładzią dobrze nie wróży jako podłoże. Pasowało by to chociaż mocno przerysować i jakiś środek typu, beton kontakt zastosować. Pytanie tylko w jakim stanie jest tylko, nie odparza nigdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts