e_nygma 26.08.2020 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 WitamJak w temacie mam grunt TO-GU , będę ocieplał nowy dom , ściany z pustaków keramzytobetonowych .Gruntować czy nie, tzn zacząłem gruntowanie rozcieńczonym gruntem 1:1 , pytanie czy jeden raz wystarczy, czy trzeba drugi raz gruntować albo resztę ścian zagruntować samym gruntem bez rozcieńczania za jednym razem.wg zaleceń użycia TO-GU zaleca się dwukrotne gruntowanie ale dalej w opisie można zrozumieć że czasem wystarcza jednokrotne gruntowanie . Co zrobić w mojej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_nygma 27.08.2020 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 ktoś coś odpowie ?? kurcze kupić fajnie bo doradcy , sprzedawcy szybko nawiązują kontakt ale potem coś pomóc to już nie ma kto. Zagruntowałem rozcieńczonym gruntem połowę domu i nie wiem czy dalej tak gruntować i potem jeszcze raz czy bez rozcieńczania resztę zagruntować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts