pershing1899op.pl 28.08.2020 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Witam serdecznie. Mam problem z kotłownią, a mianowicie. Kocioł gazowy kondensacyjny z zamknięta komorą spalania. Rura idzie poziomo przez ścianę. Jednak problem jest z wywiewem z kotłowni. Nie mam komina, a najbliższy wolny kanał wentylacyjny, który jest pusty znajduje się w spiżarni. Czy mogę podłączyć się poziomo rurą spiro do tego kanału? Czy jest to niezgodne ze sztuką budowlaną? Jeden kominiarz to akceptuję, drugi zaś nie... Dziękuję za odpowiedź,Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pershing1899op.pl 31.08.2020 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Podzieli się ktoś swoją opinią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek2122 06.09.2020 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2020 "Jeden kominiarz to akceptuję, drugi zaś nie..." to jest odpowiedź na twoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pershing1899op.pl 07.09.2020 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Zapomniałem dodać, że do tego komina jest 5 metrów... czy to nie za dużo? Kominiarz twierdzi, że może być Max 2 metry. Ale nie wiem czy tak mówią przepisy czy tylko on tak twierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts