Kuraczak 29.08.2020 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 WitamStoję przed wyborem pieca do salonu w mieszkaniu.mam upatrzone 2 lecz nie wiem który lepszy i trwalszy.czy posiada ktoś informacje jak taki piecyk się sprawuje ewentualnie może polecić jakiś inny w kwocie do 7500tys.Ferroli breta 12kw Defro hydropell 8/12kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 29.08.2020 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Najpierw przemyśl decyzję odnośnie tego czy napewno chcesz kocioł w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuraczak 29.08.2020 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 To jedyne rozwiązanie które mogę zastosować i chce w obecnej sytuacji.Te piecyki wolnostojące aż tak źle się nie komponują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 29.08.2020 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Chodziło mi o kurz i trociny z peletu plus kurz z popiołu.A w kwestii kotła to ja nie doradzą.Są tu koledzy obeznanie w kotłach na pellet to niech coś doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuraczak 29.08.2020 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Moim zdaniem kurz i ogólnie bród to nie problem tak jak dużo osób twierdzi , przez 2 sezony użytkowałem zwykłego smieciucha też w mieszkaniu i nie było z tym jakiegoś wielkiego bałaganu tak jak dużo osób twierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrS88 26.09.2020 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2020 Moim zdaniem kurz i ogólnie bród to nie problem tak jak dużo osób twierdzi , przez 2 sezony użytkowałem zwykłego smieciucha też w mieszkaniu i nie było z tym jakiegoś wielkiego bałaganu tak jak dużo osób twierdzi. No dokładnie. Większość ludzi co narzeka na ten kurz, pył i bród to ludzie którzy wprowadzili się do swojego nowo wybudowanego domu z mieszkania w wielkiej płyty. A najśmieszniejsze jest to, że taki delikwent narzeka na kurz, lekki bród w kotłowni ( no bo to trzeba sprzątać, ale człowiek wychowany od dziecka w wielkiej płycie o tym nie wie ) zapala papierosa - nosz kurna gdzie tu logika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts