Preuss87 29.08.2020 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 witam.mam ogrzewanie podłogowe i mam już położone płytki.na płytki chce położyć panele laminowane i prosiłbym o doradzenie jaki podkład muszę użyć pomiędzy płytki a panele.zależy mi na podkładzie do pomieszczeń o dużym natężeniu ruchu,wysokim poziomie wyciszenia podłogi w pomieszczeniu i niskim współczynniku oporu ciepła.z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 31.08.2020 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Nie uważasz , że bardzo odizolujesz to ogrzewanie podłogowe? Będzie problem taki układ to już niezła izolacja termiczna a jeszcze połączenie wysoki współczynnik tłumienia dźwięku? przecież to sprzeczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts