gabriela 18.11.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 My na takim, no jeszcze wszystkie okna nie sa zabezpieczone na zime, ale lada dzien http://foto.onet.pl/upload/39/93/_369211_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 18.11.2004 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 A moze jeszcze nie zakonczyliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 18.11.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Witam Ja kończe sezon 31.12.04 mam tynki , wylewki , troche gładzi, podłogówke, grzejniki ścienne(nie założone) bez kotła, bez glazury,drzwi i podłog. Mam zamiar dokończyć ocieplenie poddasza i gładź Twoja chata ładnie wygląda w słońcu , szkoda że "ucięty dach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 18.11.2004 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 No to jeszcze jedno z dachem: http://foto.onet.pl/upload/29/6/_369264_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 18.11.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Jak masz dach i wstawione okna to już nigdy nie przestajesz Nawet zimą cię tam gna - więc skoro nie wstawisz okien w tym roku to ostatnia spokojna zima w twoim obecnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 18.11.2004 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Przez zime bedziemy robic wykonczeniowke i mamy nadzije, ze sie przy tym nie wykonczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 20.11.2004 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 My też myślimy że sie nie wykończymy ale zmarzniemy na pewno Chociaż???? kupiliśmy w castoramie taką rurę grzewczą ( niby kozę) na razie nie wydala ale jak " zamkniemy" te dziurawe szczyty to może coś to da. Ha Ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 20.11.2004 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Myśmy zakończyli dokładnie na takim etapie jak Gabriela+zabicie okien deskami i zrobienie drzwi z zamknięciem. Sezonu jednak jeszcze nie zakończyliśmy, bo czeka nas generalne sprzątanie działki. Dlaczego te wszystkie ekipy tak brudzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 20.11.2004 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 A my mamy jeszcze budynek otwarty i sporo prac mokrych, ale mimo ataku zimy zamierzany wykonać plan - czyli skończyć zewnętrzne ocieplenie (od środy znów ma być ciepło), skończyć dach (na razie folia) i wstawić okna (na początku tego tygodnia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.11.2004 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 A ja od dziś mam grzejniki w domu ( i dużo debetu ), ale do podłączenia jeszcze daleko. Jak patrze na nie to juz mi CIEPŁO. BYLE DO WIOSNY, tzn do ocieplenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 21.11.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 A ja i moja ekipa robimy do świąt. Niestety warunki są ciężkie (zaczęło wiać, śnieżyć,....) a mamy jeszcze do zrobienia więźbę o dachówkę. mam nadzieję, że do Świąt zdążą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kret 22.11.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ja w tym roku kończę to na co mnie stać i wprowadzam się koło 15 grudnia - - święta u siebie ! Dokańczam cały parter, instalacje są, kocioł grzeje, jeszcze tylko gipsy na wełnę na poddaszu i je zamykam - podłogi i płytki na górze w przyszłym roku. Przemieszkam zimę na jednej kondygnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 13.12.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 A ja zacząłem w czerwcu i kończę na takim etapie; http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=30705&q=miodowy&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KFKF 14.12.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Gabriela ja zakończyłem dokładnie na takim samym etapie jak Ty Jeszcze tylko okna pozabijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 15.12.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Ja zakonczyłem na etapie stanu zamknietego z wszystkimi przyłączami, z ociepleniem wełna +tynk, piwnice ocieplone styropianem+siatka+grunt, w srodku wylewki, instalacje, a zaczynałem w marcu od "Zera" Jeszcze tylko w przyszłym tygodniu wywrotka gruzu na taras+zasypanie i wyrównanie tego piaskiem (ostrówek) i wystarczy. A od stycznia ocieplenie poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana71 15.12.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Chciałabym bardzo podłączyć kotłownię, zawiesić grzejniki i ogrzewać budynek. Mam nadzieję, że za parę dni gazownia da mi znać iż mogę podpisać umowę na dostawę gazu. Problem w tym, że uruchomienie kotłowni i zawieszenie grzejników, ze zrozumiałych względów, nie może nastąpić przed zainstalowaniem alarmu. Dodatkowy koszt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana71 15.12.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Chciałabym bardzo podłączyć kotłownię, zawiesić grzejniki i ogrzewać budynek. Mam nadzieję, że za parę dni gazownia da mi znać iż mogę podpisać umowę na dostawę gazu. Problem w tym, że uruchomienie kotłowni i zawieszenie grzejników, ze zrozumiałych względów, nie może nastąpić przed zainstalowaniem alarmu. Dodatkowy koszt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redii 16.12.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Witam, Ja jeszcze nie zakończyłem, ale obecny stan to stan surowy zamknięty plus: tynki wewnętrzne, wylewki, rozprowadzona instalacja wodna, centralnego, elektryczna, pod wiązarami rozciągnięte sznurki i kończę układać warstwę wełny (15cm), na zewnątrz skończyłem szambo i podłączone, ocieplony styropianem i zabezpieczony siatka z klejem. Obecne prace prowadzę ogrzewając kominkiem (wkład kominkowy podłączony prowizorką) i piecykiem takim co do niego się wstawia butle gazową 11kg, a ja go podłączyłem do butli 2700 litrów ale kiepsko działa . http://foto.onet.pl/upload/5/64/_384797_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.12.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 a ja zaczelam na poczatku listopada (po wszystkich swietych) i zakonczylam jakos tak kolo Mikolajek i juuuuz nie moge doczekac sie wiosny ........ to dopiero za rok pozdrowka i Wesołych Swiąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozborn 01.01.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 Ja zakończyłem przeprowadzką do nowego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts