kanior91 31.08.2020 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Witam serdecznie Na wiosnę będę siał trawę na sporym kawałku. Oczywiście najpierw trawa i później myślę z dwa razy jakiś nawóz. Jaki siewnik polecacie? Na forum znalazłem siewnik HECHT 270 który można nabyć na allegro za około 220zł Co o nim sądzicie? Może ktoś używał? Kolejne pytanko, czy zaraz po siewie trawy siać nawóz czy odczekać aż trawa zacznie wzrastać? No i jaka trawa byłaby najlepsza na kiepską i bardzo nasłonecznioną ziemię? Z góry bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanior91 31.08.2020 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Znalazłem jeszcze siewnik trochę innego typu, ale ma dobre opinie:Gardena Uniwersalny Wózek L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BioArt Ogrody 14.01.2021 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Po wysianiu trawy wysiewamy również nawóz azotowy do trawy. Oczywiście w odpowiedniej ilości by nie spalić młodej wzrastającej trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts