Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy da sie uprosić komornika?

Gość

Recommended Posts

No proszę, jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.

A jak chodzi o pieniędze to się ludziska od razu miotają, epitetują, tykają.

Wyluzować.

Jak w temacie, diengi po ptokach i nic się zrobić nie da, no chyba, że jest tak jak to opisał mechanics. Czego poszkodowanemu życzę. :wink:

I US nie zagrywa biznesowo/politycznie w kierunku konkurencji. Czego poszkodowanemi nie życzę. :(

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najgorsze jest to że sam zacząłeś od oszustwa. Czyli nie wpłaciłeś należnego podatku w wyznaczonym terminie . Myślę że nie powinieneś być zdziwiony konsekwencjami.

Zapłać zaległości a odblokują Ci konto. Proste i logiczne.

Od ilu lat prowadzisz interesy, skoro wydaje Ci się ze jak przeciągniesz wpłatę vat-u do US to ujdzie Ci to na sucho? Brak podstawowych wiadomości.

Paty.

On przynajmniej potrafi sie podpisac wlasnym nickiem a ty jestes tchorzliwym smrodem bo wylogowujesz sie przed napisaniem odpowiedzi w tym temacie. Dla mnie tacy ludzie jak ty to skonczone zera...

A wiesz co kocioł garnkowi? A czytałes może" W pustyni i w puszczy" o dobrych i złych uczynkach?

Kolego M z Radomia a płac co chcesz i jak chcesz, to jest wolny kraj,

jak masz oczywiście od czego, ale przypuszczam, ze moje podatki to i tak wiecej niz twoj dochod. To jak moge zaplacis 1zł zamiast 2zł to robie to, zeby sepy w stylu Paty co płaci grosze od nieruchomosci nie domagala sie drogi do swojej posesji za moje pieniądze, bo do rezydencji na polu nie ma jak dojechać.

Jak myslisz co wybrają Patypodobne golaski jak sie dorwą do dzielenia:

1.wykupieniem obiadku w szkole przez gmine dla faktycznie głodnego dzieciaka,

2.drogą do taniej działki.

[/code]

Ach jaki kolega bogaty, normalnie zazdroszczę jak cholera ;)

Zna takie powiedzenie o krowie ? Bo u ciebie pewnie tak samo, duzo ryczysz mało zarabiasz ;)

A neto to doskonale miejsce aby sie dowartosciowac prawda? Tylko pozniej wsty jak ktos ze znajomych przeczyta to co piszemy :lol:

GOŚCIU!

Jak chesz bardzo sie chwalić swoimi dochodami to proponuję namówić jakąś poczytną kolorową gazetę na wywiad z tobą. Pokaż sie tam przy swojej rezydencji, przy extra furze i błękitnym basenie z piekną laską przy boku. A za klika miesięcy może usłyszymy w głównych wiadomościach jakie masz wyposażenie w celi.

Nie jeden cwaniak tak własnie skończył. Nawet swojej pani kupił pana do pokazywania się na wybiegu w wymyślonych kreacjach. Teraz to ona może mu zaprojektować mundurek do chodzenia po spacerniaku.

Mam jednak obawy że nie wiesz o czym piszę.

Paty.

Gość M@riusz_Radom
GOŚCIU!

Jak chesz bardzo sie chwalić swoimi dochodami to proponuję namówić jakąś poczytną kolorową gazetę na wywiad z tobą. Pokaż sie tam przy swojej rezydencji, przy extra furze i błękitnym basenie z piekną laską przy boku.

Wydaje mi się, że tracisz czas :) Takich anonimowych biznesmenow placacych miesięczne podatki będące krotnością naszych zarobków jest w necie całe mnóstwo ;) Szkoda, że tylko w necie..