Grazyna Brzeska 18.11.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Producent elektronicznego czujnika zapelnienia szamba sprzeda kazda ilosc urzadzenia. Kontakt: Grazyna Brzeska, [email protected], tel (61) 825-84-18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 18.11.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 A ile kosztuje jedno?? Jak je można zamontować w zwykłym betonowym szambie?? To jest jakaś elektronika czy zwykły pływak. Może jakaś fotka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazyna Brzeska 19.11.2004 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witam, mozna zainstalowac w dowolnym szambie.Prosze o podanie adresu e-mailowego, wyslemy ulotke a pdf.Z tej plaformy nie bardzo wiadomo,jak to zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 19.11.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witam, mozna zainstalowac w dowolnym szambie. Prosze o podanie adresu e-mailowego, wyslemy ulotke a pdf. Z tej plaformy nie bardzo wiadomo, jak to zrobic. Hm, hmmm Grażyna czy widzisz tą kopertę na dole pod moim postem No to właśnie jest mój e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nogarda 23.11.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Witam! Ja również byłbym bardzo wdzięczny za podesłanie informacji dotyczących wspomnianego czujnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 23.11.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Ja zamierzam zrobić taki czujnik pomiaru samodzielnie.Na razie w zbiorniku zamontowałem rurę prowadzącą na dwóch uchwytach, w której umieściłem 9 kontaktronów, tak rozmieszczonych aby każdy sygnalizował napełnienie kolejnego m3.Pływak z magnesem wewnątrz zrobiłem z dwóch korków do kanalizacji fi160 - jeden cału a z drugiego tylko dekiel. Całość skleiłem, a w środku wkleiłem odcinej rury o średnicy, która pozwoli na swobodne przesuwanie się pływaka po rurze prowadzącej.Do tej rury doprowadziłem kabel z domu w peszlu. Zasilacz i serce układu czyli płytka z układami scalonymi jeszcze nie gotowa.Chętnie bym zlecił wykonanie druku komuś na podstawie schematu tak aby nie bawić się w trawienie i wiercenie (kiedyś się tym bawiłem ale teraz nie mam czasu). Montaż zrobię sam.Jako materiał wyjściowy wykorzystałem projekt zamieszczony w Internecie, który nieco przerobiłem gdyż ten był zaprojektowany do nieco innego celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 27.11.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Producent elektronicznego czujnika zapelnienia szamba sprzeda kazda ilosc urzadzenia. Kontakt: Grazyna Brzeska, [email protected], tel (61) 825-84-18. Ja też proszę o więcej informacji na e-maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 29.11.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Bardzo proszę o więcej informacji na temat tego czujnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trol 02.12.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 I ja. I ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts