Czarnecka105 01.09.2020 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2020 Dzień dobry mam pytanie mam dom ale nie mam tarasu zrobionego z czego wykonać taras powiem tak wiem że płytki płytki to zły pomysł bardzo proszę o podpowiedź z czego zrobić taras by nie trzeba było wkładać w to wiele pracy mam na myśli podłoże myślałam o kafelkach ale wybito mi to z głowy więc nie mam zbytnio pomysłów z czego zrobić tak by w miarę nie było to drogie w kwota kilkudziesięciu złotych. Może też jakieś propozycje zadaszenia, mam słońce od strony gdzie jest taras więc chciałabym by dach był uniwersalny czyli możliwość odsłaniania go i zasłaniania będę wdzięczna za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 01.09.2020 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2020 Najlepiej z płyt tarasowych albo na powierzchni stałej czyli podbudowa tak jak płytki chodnikowe albo na specjalnych uchwytach/podporach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts