bob314 02.09.2020 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Pojawiła się korozja na framudze rocznego okna na styku z parapetem zewnętrznym. Dlaczego? https://iv.pl/image/GtkeC83 https://iv.pl/image/GtkeSmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 03.09.2020 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Hm czyżby plastik rdzewiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.09.2020 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Zwyczajnie: nalot na okleinie. Wystarczy zmyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 03.09.2020 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Zwyczajnie: nalot na okleinie. Wystarczy zmyć. Masz racę - to ten grzyb(rdza jałowca), zapewne urósł na resztkach jakiegoś preparatu do mycia okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.09.2020 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Masz racę - to ten grzyb(rdza jałowca), zapewne urósł na resztkach jakiegoś preparatu do mycia okien. Widziałem różne rzeczy na oknach, np rdzę na progu z aluminium, która okazała się rdzą opiłków stali leżących na tym aluminium przez dłuższy czas. A wg Ciebie to plastikowa okleina rdzewieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 03.09.2020 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2020 A wg Ciebie to plastikowa okleina rdzewieje? Nie to rozwija się ten grzyb:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.09.2020 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Zaraz.. Ty poważnie piszesz a ja myślałem że drwisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 03.09.2020 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2020 No właśnie nie, u mnie takie coś "zardzewiało" na aluminiowych elementach zewnętrznych szklarni..... Jak urośnie znowu to pokażę wygląda podobnie, a może i tak samo. Ostatnio popryskałem wszystko preparatami na zarazę ziemniaczaną i chyba "umarło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts