mariuszekil 04.09.2020 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2020 Witam Gdzieś na forum czytałem, że gips wytrzymuje 12O’ C po czym się rozpada czy rozkłada.Jak to się ma do ścianki z płyt G-K impregnowanych (zielonych) a kuchenki która stanie obok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 20.09.2020 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2020 A ścianka już stoi czy dopiero ma powstać? Bo zawsze możesz użyć płyt gk ogniochronnych (czerwonych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszekil 21.09.2020 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Już stoi.Przerwa między ścianką a kuchenką 5 - 10 cm może pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 21.09.2020 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Tak, skoro masz ściankę z zielonej płyty GK i odstęp od niej, to nic się nie powinno dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszekil 22.09.2020 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2020 (edytowane) Mam ścianie z zielonej płyty ale kuchenka jeszcze nie stoi .(generalny remont). Odstęp troszkę mi wadzi no ale trudno lepiej zrobić odstęp niż potem mieć problemy.U mnie w mojej mieścinie są dostępne tylko płyty GK zwykle albo zielone. Dzieki Edit A oddzielenie ścianki i kuchenki 2 cm styropianem podłogowym by coś dało ? Edytowane 22 Września 2020 przez mariuszekil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts