vvvv 12.09.2020 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Wszyscy wszystko wiedzą. Fajnie. Nie ma to jak zjebać (trudno niech będzie przaśnie) faceta, który sam zrobił dla wielu innych więcej, aniżeli wszyscy adwersarze razem wzięci. Regulamin jest taki sam dla wszystkich czy inny dla każdego? To, że Adam ma inne i nieco szersze spojrzenie na wiele rzeczy (PC, dotacje) nie oznacza, że nie ma racji. Sam olałem dotacje, wiem, wiem frajer ze mnie. Niech państwo zapewnia bezpieczeństwo i opiekę medyczną. Już by było ekstra. Jaką dotację olałeś i dlaczego? Dwa, odpowiadając: Kołton i Lazar. Dobre konstrukcje parowników, R290, uznane sprężarki, świetne wymienniki, zabezp. p-ciw zamrożeniom, wysokie COP przy niskich temp., działanie do -28C, wysokie wydajności przy niskich temp. Polska produkcja, serwisy w całym kraju, pewnie dostępność części zamiennych. Te pompy muszą stać na zewnątrz. Kupił byś taką, bo wiesz ja nie. Jakie te zabezpieczenia przeciw zamrożeniom mają. Standard czy dodatek, to jaki koszt? Jeszcze pytanko. Masz grzałki w swoje pompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 12.09.2020 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Ty masz coś z głową? Nie, nie mam, ale dobrze pamietam jak chciałes zadbac o interesy włascicieli forum, oczywiscie bardzo selektywnie wybierając tych którzy nie mają PP, zupełnie nie zauwazajac tych którzy nie mają PP i nie zamierzają go miec w przyszłosci a którzy kwalifikuja sie do tego aby go miec. Dlaczego dalej nie dbasz o interesy forum?, dlaczego brak konsekwencji. Odpowiedz jest jedna, złosliwosc, hipokryzja, hejt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 12.09.2020 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Nie, nie mam, ale dobrze pamietam jak chciałes zadbac o interesy włascicieli forum, oczywiscie bardzo selektywnie wybierając tych którzy nie mają PP, zupełnie nie zauwazajac tych którzy nie mają PP i nie zamierzają go miec w przyszłosci a którzy kwalifikuja sie do tego aby go miec. Dlaczego dalej nie dbasz o interesy forum?, dlaczego brak konsekwencji. Odpowiedz jest jedna, złosliwosc, hipokryzja, hejt. Dbam, ale jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to ja nic na to nie poradzę. Oczywiście nie widzę wszystkiego, więc proszę podaj tych co ty widzisz i którzy się kwalifikują, a nie mają. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac_612 12.09.2020 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 R Te pompy muszą stać na zewnątrz. Kupił byś taką, bo wiesz ja nie. Widzę, że się strasznie boisz propanu. Ludzie mają w domach 11kg i większe butle z węglowodorami w domach, a jeszcze więcej jest podłączona do sieci gazowej. Nie uważasz, że to lobby producentów czynników chłodniczych posmarowało gdzie potrzeba i dlatego nie wolno urządzeń chłodniczych z tymi czynnikami w domu postawić? Ps, Też bym sobie tych pomp nie kupił – ok. 40k pln za powietrzny monoblok on-off to koszt gruntówki z dolnym źródłem - zapytaj w… żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 12.09.2020 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 ... Oczywiście nie widzę wszystkiego, więc proszę podaj tych co ty widzisz i którzy się kwalifikują, a nie mają. Dzięki. Jak sie podejmuje dbania o interes forum to nie czeka sie na pomoc innych, a samemu przeglada wątki i wyłapuje podejrzanych o kryptoreklamę. To była Twoja dobrowolna decyzja, nikt Ciebie do tego nie zmuszał, ja i nie tylko ja mam swoje spostrzezenia bo to wcale nie tak trudno dostrzec, ale dzielic sie nie zamierzam. Nie mam na to checi, czasu i w ogole mnie to nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 12.09.2020 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Regulamin jest taki sam dla wszystkich czy inny dla każdego? Regulamin jest taki sam dla wszystkich. Tolerancja jego naruszeń może być różna. Taka samo różna jak różne może być spectrum owych naruszeń i cel (zamiar) jaki przyświeca "sprawcy". Ja nie podejrzewam Adama o zwykły marketing i działanie dla swojej kieszeni. Dowiódł altruistycznych działań wielokrotnie. Przez lata, w różnych tematach. To, że przesadził IMO nie ulega kwestii. Nie czyni to jednak z niego "sprzedawczyka". Jaką dotację olałeś i dlaczego? Na pompę ciepła. Nie lubię się prosić o łaskę. Nie miałem taż czasu, ani ochoty latać z papierkami. Gonił mnie termin przeprowadzki. Te pompy muszą stać na zewnątrz. Kupił byś taką, bo wiesz ja nie. Jakie te zabezpieczenia przeciw zamrożeniom mają. Standard czy dodatek, to jaki koszt? Do końca nie mam zdania. Z jednej strony UPS pod pompki obiegowe lub ciecz niezamarzająca w podłogówce i po kłopocie. Z drugiej to jednak woda/ciecz z podłogi "wychodzi" sobie na te powiedzmy -15C... Wymienniki są dodatkowo izolowane termicznie. Summa summarum monoblok ma chyba jednak więcej zalet niż wad. Gdybym miał kupić zalałbym podłogówkę jakąś cieczą niezamarzającą. Jeszcze pytanko. Masz grzałki w swoje pompie? Nie, nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 12.09.2020 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 W.Nie uważasz, że to lobby producentów czynników chłodniczych posmarowało gdzie potrzeba i dlatego nie wolno urządzeń chłodniczych z tymi czynnikami w domu postawić? Ps, Też bym sobie tych pomp nie kupił – ok. 40k pln za powietrzny monoblok on-off to koszt gruntówki z dolnym źródłem - zapytaj w… żartowałem Sugerujesz ze wszyscy lub wiekszosc producentów podjeła zakulisowe działanie (mozna by to inaczej nazwac) i przeforsowała takie ograniczenia. Ograniczenia nie dotyczą pomp o małej mocy, a przeciez ci sami producenci produkuja czynniki do wszystkich pomp. Dla mnie dziwna ta logika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 12.09.2020 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Widzę, że się strasznie boisz propanu. Ludzie mają w domach 11kg i większe butle z węglowodorami w domach, a jeszcze więcej jest podłączona do sieci gazowej. Nie uważasz, że to lobby producentów czynników chłodniczych posmarowało gdzie potrzeba i dlatego nie wolno urządzeń chłodniczych z tymi czynnikami w domu postawić? Ps, Też bym sobie tych pomp nie kupił – ok. 40k pln za powietrzny monoblok on-off to koszt gruntówki z dolnym źródłem - zapytaj w… żartowałem Może się o boję. Gazu nie mam i nie będę miał. Nie wiem czy to lobby. Nie znam się na tym. Nawet nigdy tak o tym myślałem, ale może coś w tym jest. DZ mam zrobione, więc u mnie tylko "maszynka" do kupienia. Może to i pomysł, żeby zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 12.09.2020 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Do końca nie mam zdania. Z jednej strony UPS pod pompki obiegowe lub ciecz niezamarzająca w podłogówce i po kłopocie. Z drugiej to jednak woda/ciecz z podłogi "wychodzi" sobie na te powiedzmy -15C... Wymienniki są dodatkowo izolowane termicznie. Summa summarum monoblok ma chyba jednak więcej zalet niż wad. Gdybym miał kupić zalałbym podłogówkę jakąś cieczą niezamarzającą. . Nie tylko ups , moze to byc zawór upustowy upuszczajacy wodę o temp. 3 oC połaczony z ups i i elektrozaworami i zaworem dopuszczjacym. Ja preferuję połaczenie takich zaworów z dodatkowa pompą obiegową zasilaną przez przetwornicę z duzym akumulatorem regulatorem temperatury czynnika w wymienniku. W przypadku Daikina zawory upustowe są warunkiem otrzymania gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 12.09.2020 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Regulamin jest taki sam dla wszystkich. Tolerancja jego naruszeń może być różna. Taka samo różna jak różne może być spectrum owych naruszeń i cel (zamiar) jaki przyświeca "sprawcy". Ja nie podejrzewam Adama o zwykły marketing i działanie dla swojej kieszeni. Dowiódł altruistycznych działań wielokrotnie. Przez lata, w różnych tematach. To, że przesadził IMO nie ulega kwestii. Nie czyni to jednak z niego "sprzedawczyka". Dziwne podejście. Jestem właścicielem firmy, niby na początku "doradzasz, a potem "reklamy" siebie. I tutaj nie chodzi tylko o to, że wyzywał kogoś, chociaż pisał "kretynie" czy "pie..". Zresztą do mnie wczoraj też się "fajnie" odezwał, nawet ni jaki "bobrow" to zauważył, ale ja to olewam. Bo co, bo się z nim nie zgadzam i zwróciłem mu uwagę wcześniej. To ma być tolerancja? Regulamin, tak jak prawo ma być jedno dla wszystkich a nie widzi misie, bo kogoś lubię lub nie, no chyba, że jesteśmy w przedszkolu, a na to wygląda. To tyle w tek kwestii. Na pompę ciepła. Nie lubię się prosić o łaskę. Nie miałem taż czasu, ani ochoty latać z papierkami. Gonił mnie termin przeprowadzki. Łaskę? Np. z ulg podatkowych też rezygnujesz? Może to ten termin. Do końca nie mam zdania. Z jednej strony UPS pod pompki obiegowe lub ciecz niezamarzająca w podłogówce i po kłopocie. Z drugiej to jednak woda/ciecz z podłogi "wychodzi" sobie na te powiedzmy -15C... Wymienniki są dodatkowo izolowane termicznie. Summa summarum monoblok ma chyba jednak więcej zalet niż wad. Gdybym miał kupić zalałbym podłogówkę jakąś cieczą niezamarzającą. No właśnie te temp nawet -20C. Jakie zalety, bo same kombinacje z tego co piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 12.09.2020 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Jak sie podejmuje dbania o interes forum to nie czeka sie na pomoc innych, a samemu przeglada wątki i wyłapuje podejrzanych o kryptoreklamę. To była Twoja dobrowolna decyzja, nikt Ciebie do tego nie zmuszał, ja i nie tylko ja mam swoje spostrzezenia bo to wcale nie tak trudno dostrzec, ale dzielic sie nie zamierzam. Nie mam na to checi, czasu i w ogole mnie to nie interesuje. No kogo wiedzę to piszę. Mamy dbać o interes forum wszyscy. Ty nigdy tego nie miałeś. Byłeś i jesteś tutaj w jednym celu. Napisałeś, że są inny to podaj wprost. Śmiało. Może to ty tylko jesteś tutaj "wyjątkowy", a reszta to są twoje uronienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 12.09.2020 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 (edytowane) No kogo wiedzę to piszę. Mamy dbać o interes forum wszyscy. Ty nigdy tego nie miałeś. Byłeś i jesteś tutaj w jednym celu. Napisałeś, że są inny to podaj wprost. Śmiało. Może to ty tylko jesteś tutaj "wyjątkowy", a reszta to są twoje uronienia. Tak, tak, tak ładnie donosicielstwo nazywasz dbaniem. Jezeli mowa o interesach forum to ja przynajmniej płace, Ty zas zajmujesz rozwalaniem wątków okraszonym selektywnym donoszeniem. Przez czyjes niedopatrzenie w przedłuzeniu umowy o PP przez chwile go nie miałem ale Twoja czekistowska czujnosc nie zawiodła. Nie pisz ze nie widzisz wpisów innych kwalifikujacych sie pod kryptoreklamę, po prostu nie chcesz widziec, to wszystko, a w zamian gornolotne stwierdzenia o dbaniu wszystkich o interes forum. Hipokryzja na całego. Dlaczego nie krytykujesz innych majacych PP, to cos złego jezeli uzytkownuk forum ma PP. Widze ze to bardzo Tobie przeszkadza. Ilu innym posadaczom PP zwróciłes uwage ze mają PP. Nie miec PP to zle, bo naruszony interes forum, miec PP to tez zle bo jest sie w jednym celu. Zgłos do redakcji ze nie odpowiada Tobie formuła PP bo jego posiadacze są tylko w jednym celu. Ciekaw jestem opiniii redakcji. Mysle ze najlepiej jak sobie załozysz swoje forum i przeprowadzisz ostrą selekcje jego uzytkowników, kontrolowac wypowiedzi, w razie potrzeby mały donosik, ale cóz jak sie ma taką nature. Edytowane 12 Września 2020 przez asolt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 12.09.2020 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Dziwne podejście. (...) To tyle w tek kwestii. . Ano nie ma co bić piany. Do końca się nie zgodzimy. Łaskę? Np. z ulg podatkowych też rezygnujesz? Może to ten termin. Nie wiem o jakich ulgach piszesz. Generalnie żadna mi nie przysługuje. Poza splendorem płacenia podatków, bezpośrednich i pośrednich, nie mam nic. Ale to absolutny off top. No właśnie te temp nawet -20C. Jakie zalety, bo same kombinacje z tego co piszesz. Nie pytaj mnie. Ja nie jestem orędownikiem wystawiania na czynniki zewn. takich urządzeń jak skomplikowane i okraszone elektroniką PC. Bez względu na to, czy to split, czy monoblok. Ten drugi jest "mniej macany" przez różnej maści i autoramentu instalatorów. Ciepła rurka do domu, zimna z domu i trochę kabli. Causa finita. Reszta zapakowana w fabryce. Dodam tylko, że te lata działające domowe lodówki stoją W DOMU, a nie na dworze..... Nie tylko ups , moze to byc zawór upustowy upuszczajacy wodę o temp. 3 oC połaczony z ups i i elektrozaworami i zaworem dopuszczjacym. Ja preferuję połaczenie takich zaworów z dodatkowa pompą obiegową zasilaną przez przetwornicę z duzym akumulatorem regulatorem temperatury czynnika w wymienniku. W przypadku Daikina zawory upustowe są warunkiem otrzymania gwarancji. O !!! Dzięki za informacje. Nie wiedziałem tego. PS. I to jest konkret. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 12.09.2020 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Nie wiem o jakich ulgach piszesz. Generalnie żadna mi nie przysługuje. Poza splendorem płacenia podatków, bezpośrednich i pośrednich, nie mam nic. Ale to absolutny off top. Serio? Nigdy nic w "picie" nie odliczałeś? Dzieci nie masz? Z kwoty wolej od podatku też? Nie pytaj mnie. Ja nie jestem orędownikiem wystawiania na czynniki zewn. takich urządzeń jak skomplikowane i okraszone elektroniką PC. Bez względu na to, czy to split, czy monoblok. Ten drugi jest "mniej macany" przez różnej maści i autoramentu instalatorów. Ciepła rurka do domu, zimna z domu i trochę kabli. Causa finita. Reszta zapakowana w fabryce. Dodam tylko, że te lata działające domowe lodówki stoją W DOMU, a nie na dworze..... Dlaczego Ciebie mam nie pytać. Napisałeś, że ma zalety, więc pytam. Ja też mam lodówkę w domu. O !!! Dzięki za informacje. Nie wiedziałem tego. PS. I to jest konkret. pzdr Też umknęło. Faktycznie konkret. Nie tylko ups , moze to byc zawór upustowy upuszczajacy wodę o temp. 3 oC połaczony z ups i i elektrozaworami i zaworem dopuszczjacym. Ja preferuję połaczenie takich zaworów z dodatkowa pompą obiegową zasilaną przez przetwornicę z duzym akumulatorem regulatorem temperatury czynnika w wymienniku. W przypadku Daikina zawory upustowe są warunkiem otrzymania gwarancji. Co jeszcze? Akumulatory? Przetwornica? Obiegówka? Co już nie wymyślą. No, ale wiadomo "będzie Pan zadowolony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 12.09.2020 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Co jeszcze? Akumulatory? Przetwornica? Obiegówka? Co już nie wymyślą. No, ale wiadomo "będzie Pan zadowolony". Znasz lepsze sposoby oprócz glikolu to podaj, zawsze to lepsze niz durny emotikon. Termokontrol podaje ze w jego szafach hydraulicznych dodatkowa pompka obiegowa na 12V moze pracowac do kilku dni. Ktos wydał takie rozporządzenie, producenci chcąc nie chcąc sie do niego dostosowali, w rózny sposób.Kazdy sposób jest dobry jezeli prawidłowo zabezpieczy. I nie chodzi tu bynajmniej o interes klienta bo na brak zasilania nie ma on zadnego wpływu a raczej na interes gwaranta czy to instalatora czy to na producenta jezeli on jest gwarantem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 12.09.2020 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Znasz lepsze sposoby oprócz glikolu to podaj, zawsze to lepsze niz durny emotikon. Termokontrol podaje ze w jego szafach hydraulicznych dodatkowa pompka obiegowa na 12V moze pracowac do kilku dni. Ktos wydał takie rozporządzenie, producenci chcąc nie chcąc sie do niego dostosowali, w rózny sposób.Kazdy sposób jest dobry jezeli prawidłowo zabezpieczy. I nie chodzi tu bynajmniej o interes klienta bo na brak zasilania nie ma on zadnego wpływu a raczej na interes gwaranta czy to instalatora czy to na producenta jezeli on jest gwarantem. Co ja mam znać. Nie wiem może zawór wystarcz. Każdy sobie wybiera. Ja wiem co dobre. O jakim rozporządzeniu piszesz? Kto go wydał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 12.09.2020 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 (edytowane) Co ja mam znać. Nie wiem może zawór wystarcz. Każdy sobie wybiera. Ja wiem co dobre. O jakim rozporządzeniu piszesz? Kto go wydał? Moze wystarczy moze nie, tu nie co gdybac, za drogi interes aby stosowac tylko jedno zabezpieczenie oprócz oczywiscie ubezpieczenia bo jak bedzie burza, powódz itp to gwarant tego nie uzna. To nie rozporzadzenie (przejezyczenie), a norma https://sklep.pkn.pl/pn-en-378-3-2017-03p.html zwiazana z f-gazami To jest norma europejska, kto je wydaje nie wiem dokladnie, ale to nie jest istotne, obowiazuje na terenie kraju i jest wymóg jej stosowania, jest to zapisane w traktacie atenskim zwiazanym z przyjeciem 10 krajów Europy Srodkowo Wschodniej do UE. Edytowane 12 Września 2020 przez asolt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.09.2020 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Tak, tak, tak ładnie donosicielstwo nazywasz dbaniem. Jezeli mowa o interesach forum to ja przynajmniej płace, Ty zas zajmujesz rozwalaniem wątków okraszonym selektywnym donoszeniem. Przez czyjes niedopatrzenie w przedłuzeniu umowy o PP przez chwile go nie miałem ale Twoja czekistowska czujnosc nie zawiodła. Nie pisz ze nie widzisz wpisów innych kwalifikujacych sie pod kryptoreklamę, po prostu nie chcesz widziec, to wszystko, a w zamian gornolotne stwierdzenia o dbaniu wszystkich o interes forum. Hipokryzja na całego. Dlaczego nie krytykujesz innych majacych PP, to cos złego jezeli uzytkownuk forum ma PP. Widze ze to bardzo Tobie przeszkadza. Ilu innym posadaczom PP zwróciłes uwage ze mają PP. Nie miec PP to zle, bo naruszony interes forum, miec PP to tez zle bo jest sie w jednym celu. Zgłos do redakcji ze nie odpowiada Tobie formuła PP bo jego posiadacze są tylko w jednym celu. Ciekaw jestem opiniii redakcji. Mysle ze najlepiej jak sobie załozysz swoje forum i przeprowadzisz ostrą selekcje jego uzytkowników, kontrolowac wypowiedzi, w razie potrzeby mały donosik, ale cóz jak sie ma taką nature. O kurwa! (cytat z wieszcza) asilt Odbiło ci! No, ja rozumiem... boli... Płacisz... inni - nie! ZABIĆ! Ale... Ty na forum ZARABIASZ! Ja - nie... Mało ludzi tu pisze kto ma dobry towar? TWOJE usługi nie są dobre? Sam je polecam... No, mogę pisać że asolt to baran, dureń, ignorant... Tylko po co? Widzę co robisz i jak. Ja -,szacuję, grubo... TY liczysz! Odsyłam do Ciebie. W końcu... MASZ PP ODPOWIADASZ za każde napisane tu słowo! No, nawet za to PŁACISZ! A ja nie... Ból jak jasna cholera! Ale to TWOJA decyzja jest! Tak! ROBIĘ pompy ciepła dla KONCEPTUSA Żyć za coś trzeba... Nie ja, to inni to zrobią! Ja jestem na tym forum. Od dawna... No, tak z PIĘĆ LAT dłużej jak Ty! I? Pozdrawiam i proszę o chwilę namysłu. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 12.09.2020 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 O kurwa! (cytat z wieszcza) asilt Odbiło ci! No, ja rozumiem... boli... Płacisz... inni - nie! ZABIĆ! Ale... Ty na forum ZARABIASZ! Ja - nie... Mało ludzi tu pisze kto ma dobry towar? TWOJE usługi nie są dobre? Sam je polecam... No, mogę pisać że asolt to baran, dureń, ignorant... Tylko po co? Widzę co robisz i jak. Ja -,szacuję, grubo... TY liczysz! Odsyłam do Ciebie. W końcu... MASZ PP ODPOWIADASZ za każde napisane tu słowo! No, nawet za to PŁACISZ! A ja nie... Ból jak jasna cholera! Ale to TWOJA decyzja jest! Tak! ROBIĘ pompy ciepła dla KONCEPTUSA Żyć za coś trzeba... Nie ja, to inni to zrobią! Ja jestem na tym forum. Od dawna... No, tak z PIĘĆ LAT dłużej jak Ty! I? Pozdrawiam i proszę o chwilę namysłu. Adam M. Nie wiem o co Tobie chodzi, czy nie widzisz na forum hejtera o nicku vvvv, który uparł sie na mnie, przyczepił sie jak rzep do psiego ogona mowiac kolokwialnie. Ma mi za złe mam PP, chwile nie miałem nie z mojej winy tez było zle. Do Ciebie nic nie mam, ani tez do reklamy Konceptusa. Nic nie poradze ze sa na forum tacy uzytkownicy, rzekomi obroncy interesów forum. Wielokrotnie pisałem ze ich głownym zadaniem jest rozwalanie wątków, tak było i tym razem. Nie zartuj ze ta drobna opłata na PP boli, boli ze hejt nie jest moderowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.09.2020 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Cieszę się, że masz F-gazy...No, ja też mam.Fajny balet jest z tymi PW co maja obieg wodny poza budynkiem...W moich gruntówkach tego problemu nie ma. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts