tomek1950 19.11.2004 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Kupiłem dziś rano, ale przeczytam dopiero w weekend. Brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 No to jak planujesz opancerzone drzwi, to nie zapomnij kupić ościeżnicy na etapie stawiania ścian zewnętrznych. Bo inny sposób na konstruktywne wstawienie ustrojstwa nie został opisany. RedakcjoCo do składu takowych to każdy handlarz się wypowie, ale może trochę więcej poświęcić czasu na to jak fachowo toto w otworze umocować już po wybudowaniu ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 19.11.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 ja też jeszcze nie zdążyłam przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts