gawel 10.09.2020 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2020 @gaweł Grzejnik elektryczny wynaleziono w 1892roku, więc nie popisuj się tu nowoczesnością tego rozwiazania, bo też jest to technologia z końca XIX wieku. Przy popularność ogrzewania za pomocą grzejników słabnie - na rzecz podłogówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.09.2020 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Nie, nie spam, nie sprzedaję ogrzewania podłogowego Co do PV to też nie liczę na to, że system opustów utrzyma się wiecznie. Rosnąca ilość instalacji to wrzód na d..ie ZE i prędzej, czy później system przestanie dawać możliwość "przechowywania" energii na zime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 10.09.2020 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2020 argument o pv wydumany słyszałem o doliczaniu opłaty emisyjnej co2 do gazu ziemnego więc liczą się konkrety a nie gdybanie, choć oczywiście kupowanie kopciucha to raczej stracone pieniądze bo tzreba się go będzie pozbyć zanim się zepsuje czy zużyje Jest kwsestią czasu aż opłacalność PV spadnie i to drastycznie . Ale wiele zależy czy zarobi na siebie i czy później będziesz odcinał kupony. Pozatym zawiele rzeczy o których mówisz przypominają heretyka Brzęczkowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.09.2020 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Jest kwsestią czasu aż opłacalność PV spadnie i to drastycznie . Ale wiele zależy czy zarobi na siebie i czy później będziesz odcinał kupony. Pozatym zawiele rzeczy o których mówisz przypominają heretyka Brzęczkowskiego a co konkretnie? co do PV to dlatego nie dopadłem jak małpa do kitu i nie brałem 10 kwp tylko duzo mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts