szast 11.09.2020 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 cześć, mam takie pytanie - potrzebuję przewieźć parę rzeczy, tutaj czytałem, że mogę wypożyczyć wózek na dni, ale mnie właściwie zajęło by to może 3, może 4 - czy znacie jakieś wypożyczalnie widlaków na godziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.09.2020 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 cześć, mam takie pytanie - potrzebuję przewieźć parę rzeczy, tutaj czytałem, że mogę wypożyczyć wózek na dni, ale mnie właściwie zajęło by to może 3, może 4 - czy znacie jakieś wypożyczalnie widlaków na godziny? Ja kiedyś najmowałem razem z kierowcą - w hurtowni spożywczej, uzgodniłem z właścicielem nie było problemów - jedyny to przejazd drogą publiczną - wiadomo jeśli nie jest zarejestrowany nie może się po takiej drodze poruszać w przypadku kontroli pewny mandat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aarnn 11.09.2020 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 Still, Linde, Toyota, Jungheinrich Wymagane są oczywiście uprawnienia do obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts