Agnieszka1 19.11.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 zywa czy sztuczna? jak udekorowana? jaka wysoka? ogolnie - jaka jest najlepsza? A taki lekki temat przedswiateczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.11.2004 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Spotykaja sie dwie choinki i jedna druga pyta: jak tam przed swietami? e , dostalam siekiera po nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Aga choinki już są jeno nie u psychiatry, no chyba, że mają przetrącone obie nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.11.2004 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Aga choinki już są jeno nie u psychiatry, no chyba, że mają przetrącone obie nogi. a gdzie sa? pojde poogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Np. u EW-ki w dzienniku, lubo komentarzach i koło Wnętrz się plączą. Blisko Świąt też cosik koło tematu zieloności i radości. Trzeba wyqknąć z psychiatryka, co chcesz to do roztopów siedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.11.2004 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Np. u EW-ki w dzienniku, lubo komentarzach i koło Wnętrz się plączą. Blisko Świąt też cosik koło tematu zieloności i radości. Trzeba wyqknąć z psychiatryka, co chcesz to do roztopów siedzieć? a ty? ja tam sobie posiedze, co mi tam, od chodzenia nogi mnie zaczely bolec, a juz mowilam ze psychologia sie zaczelam interesowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Aguś ja już mam przerobione Dzienniki poranne z Komentarzami do prasy i to zaległe od wczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.11.2004 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Aguś ja już mam przerobione Dzienniki poranne z Komentarzami do prasy i to zaległe od wczora. znam dobre powiedzonko na zaleglosci : co masz zrobic dzis zrob jutro , bedziesz mial wiecej czasu wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 19.11.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 zywa czy sztuczna? jak udekorowana? jaka wysoka? ogolnie - jaka jest najlepsza? A taki lekki temat przedswiateczny Pierwsza w nowym domu!!!!!! A przeprowadzka za 3 tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.11.2004 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 zywa czy sztuczna? jak udekorowana? jaka wysoka? ogolnie - jaka jest najlepsza? A taki lekki temat przedswiateczny Pierwsza w nowym domu!!!!!! A przeprowadzka za 3 tygodnie... Fajnie masz, zazdroszcze , ja jeszcze na starociach wiec chyba i stara choina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 19.11.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 A dziadek żony to stary "lasak" posiada 15 ha lasu, więc cosik ładnego nam wyszuka. Tylko bombek nie mamy, ani lampek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Teściowa 19.11.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 mam dwie, jedną "naturalną" w ogrodzie przed oknami, jest zimą pięknie oświetlona i drugą "sztuczną 1,5mb" w domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Majsterklepka 21.11.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 Najlepsza choinka to choinka własnoręcznie wycięta z lasu, nocą w lekkim strachu przed leśniczym. Ideał: wycięcie jodły pod ochroną z rezerwatu np. z Kampinosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 21.11.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 Najlepsza choinka to choinka własnoręcznie wycięta z lasu, nocą w lekkim strachu przed leśniczym. Ideał: wycięcie jodły pod ochroną z rezerwatu np. z Kampinosu. Witam To zależy komu ideał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 Najlepsza choinka to choinka własnoręcznie wycięta z lasu, nocą w lekkim strachu przed leśniczym. Ideał: wycięcie jodły pod ochroną z rezerwatu np. z Kampinosu. Nazwijmy to po imieniu,to złodziejstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Majsterklepka 21.11.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 cóż poczucie humoru macie nieciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.11.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 No chyba trzymam z Majstremklepką - dla mnie też to był żart, a raczej satyra na "przedsiębiorczego Polaka" U mnie w tym roku jeszcze święta w domu u rodziców lub teściów więc bez rewelacji (dla niewtajemniczonych - są tacy na forum co buduja się i jeszcze ze staruszkami mieszkają ) A w przyszłym roku to tak jak Teściowa: 1. pod oknem zywa i oświetlona. 2. W domu dobrze zrobione stuczne drzewko. Nie chcę, zeby przez mój kaprys co roku ktoś drzewko wycinał. A wspaniały zapach igliwia - utnę jedną gałązke jakiemuś lokalnemu iglaczkowi (tj. z mojego ogródka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 21.11.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 Najlepsza choinka to choinka własnoręcznie wycięta z lasu, nocą w lekkim strachu przed leśniczym. Ideał: wycięcie jodły pod ochroną z rezerwatu np. z Kampinosu. Jesli to był zart to raczej mierny , zwlaszcza jesli ktoś wie jak to sie odbywa i jakie po sobie pozostawia skutki . Takich co wycinaja w kampinosie niestety jest duzo, jako ze okoliczna ludnośc za hanbe sobie poczytuje kupienie choinki i woli wyciać i to nie tylko w lesie ale noca przeskakujac na cudze posesje i wycinajac czubek naszego ulubionego srebrnego świerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.11.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 cóż poczucie humoru macie nieciekawe. No coz zlodziejstwo i klusownictwo na ogol mnie nie smiesza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.11.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 2. W domu dobrze zrobione stuczne drzewko. Nie chcę, zeby przez mój kaprys co roku ktoś drzewko wycinał. Noooo. Tylko bez wpadania w skrajnosc. Czesto te choinki sa sadzone w miejscach gdzie i tak nie moglyby dlugo rosnac. Poza tym sa sadzone wlasnie po to, zeby je wyciac i cieszyc sie nimi w swiata zamiast jakiegos plastiku przy produkcji ktorego powstaja zwiazki niszczace duzo wiecej niz jedno tylko swiateczne drzewko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts