JoShi 29.11.2006 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Równie dobrze możemy się zastanawiać nad ścinaniem trawnika. Przecież trawa im dłuższa tym lepiej ta fotosynteza jej wychodzi a tak ścięta marnuje się w kompostowniku. Uważam, że nie ma co popadać w pseudoekologiczną paranoję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 29.11.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 JoShi. Irytujesz mnie. Czyli najwazniejsze, zeby wszystko bylo zgodnie z prawem, reszta jest malo wazna.Powodzenia zycze na tak obranej sciezce zyciowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.11.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 JoShi. Irytujesz mnie. Czyli najwazniejsze, zeby wszystko bylo zgodnie z prawem, reszta jest malo wazna. Powodzenia zycze na tak obranej sciezce zyciowej. A czy ja napisałam, ze najważniejsze jest aby wszystko było zgodne z prawem ? Dla mnie najważniejsze jest aby było zgodne ze zdrowym rozsądkiem (według mojego pojmowania zdrowego rozsądku) a przy okazji zgodnie z prawem a nie przeciw niemu. Nie ustosunkowałeś się do bezsensowności ścinania trawy, która przecież ratuje nas swoją fotosyntezą. Zastanawiam się, czy to ja Cie zirytowałam, czy trafność moich argumentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts