Mateusz.C 11.09.2020 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 Witam firma która wyceniła mi okna zaproponowała mi "ciepły" montaż ty system Soudal Soudatight Zamiast taśm , co o tym myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.09.2020 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Coraz częściej się pojawia na rynku. Na fb było sporo relacji. Tak jak przy foliach trzeba zachować reżim technologiczny. Myślę że okotest miał już odpowiednie relacje z praktycznego zastosowania. Tam zawsze piszą o wadach i zaletach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 12.09.2020 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Myślę że okotest miał już odpowiednie relacje z praktycznego zastosowania. Tam zawsze piszą o wadach i zaletach. Miał i zdał . Dobrze użyte powłoki uszczelniające dają najwyższy poziom szczelności na przenikanie powietrza i wodoszczelności połączeń okien z ościeżami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.09.2020 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Miał i zdał . Dobrze użyte powłoki uszczelniające dają najwyższy poziom szczelności na przenikanie powietrza i wodoszczelności połączeń okien z ościeżami. A możesz wrzucić jakiś link do tej relacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz.C 17.09.2020 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2020 to chyba ten filmik z mojego pierwszego postu ? Panowie żeby nie zakładać nowego wątku jak to teraz obrobić ?? przychodzi mi do glowy szpaleta z tynku taka mniejwięcej grubosci 1cm po całości .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts