Draxo 12.09.2020 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Witam Mam pewien dylemat jak najlepiej wytyczyć drut graniczny do kosiarki automatycznej . Pomoże ktoś ? Trawnik dosyć złożony . Co z drzewami 6szt) na trawniku ? Są 2 duże pergole z winoroślą . Jak przejść na inną część trawnika bez dojazdu ? Przez kostkę brukową ? Gdzie najlepiej umieścić bazę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antyspam 15.09.2020 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Ogród wydaje się duży. Stacja ładująca powinna być gdzieś w centrum ogrodu, żeby skrócić czas powrotu po rozładowaniu akumulatora, czy podczas ulewy/gradobicia/gości z dziećmi (ta opcja jest najgorsza). Jeśli drzewa są szeroko rozstawione to ja bym zrobił tak jak w załączniku: A jeśli są małe i gęsto to ja bym zlikwidował tam trawę i dołączył do rabaty. Pójdzie mniej kabla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czesio1000 23.12.2020 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 A sprzedawca cie nie poinformował? Aż taki niekompetentny?:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts