EZS 12.09.2020 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 (edytowane) Chcę kupić. mam parkiet olejowany W oil i kiedyś w pakiecie kupiłam ich mydło. I okazało się że jest to jedyne mydło do mycia parkietu, na które mój pies nie ma uczulenia. A próbowałam różne. W efekcie muszę gdzieś kupić to W.oil. Nie mają sklepu. Dystrybutora szukałam już kiedyś przez firmę ale to był dramat. Nie wiem, po co człowiek się reklamował, że jest dystrybutorem skoro nie chciał nic sprzedać. Może ktoś z parkieciarzy używa W.oli i ma dostep do mydła????? W necie znalazłam firmę z Krakowa, ale na ich stronie jest inne opakowanie, niż ja mam. Poza tym to, co ja mam wlewa się do wody i myje a to z Krakowa mam nanosić na padzie czy szmatce. To nie jest to! A na stronie producenta nie mogę sprawdzić, bo nie widzę obrazka. Ktoś-coś???? Edytowane 12 Września 2020 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.09.2020 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 i gdzie są wszyscy spece od parkietu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts