Mihueeek 15.09.2020 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Witam, mam następujący problem, podczas montażu okapu firma, która go montowała wybrudziła go czymś czarnym i tłustym, co to jest nie wiem. Z opisu producenta ,,stal malowana proszkowo na kolor złoty'', po dodzwonieniu się do producenta proponowali czyszczenie Plaqiem matowym bądź innym podobnym środkiem. Brud nie schodzi, plaqiem, benzyną ekstrakcyjną, środkiem do mycia felg, środkami odtłuszczającymi do kuchni, WD-40, płynem do naczyń, płynem do owadów. Teraz pytanie jakim rozpuszczalnikiem mogę spróbować to zmyć, żeby nie obawiać się, że zejdzie mi farba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 15.09.2020 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Muszę Cię zmartwić, to co zastosowano powinno już usunąć te zabrudzenia. Tutaj, z tego co widać na zdjęciu jest trwałe przebarwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts