Gussto 17.09.2020 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Witam forumowiczów Jestem po wykonaniu instalacji a przed zakupem rekuperatora. Zobaczyłem, że można kupić rekuperator z jednostką chłodzącą. Zastanawiam się czy takiego nie zakupić do chłodzenia powietrza tak o 3-4 stopnie latem. Powier/zchnia wentylowana domu to 170m2 i około 480m3 kubatury. Czy ma ktoś taką jednostkę i jest z tego zadowolony? Czy nie jest lepiej zainstalować osobne klimatyzatory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal2020 18.09.2020 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Ogólnie mało skuteczna sprawa, Rekuperator plus osobno klimatyzacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiek Fisiek 18.09.2020 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Chłodnica freonowa plus montaż będą Cię kosztowały ze 6000 zł i będą zdecydowanie mniej skuteczne niż split za te same pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gussto 18.09.2020 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Oki dzięki za info, tak podejrzewałem, ze lepiej inaczej wydać te pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts