eko_zgonus1719516655 17.09.2020 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Cześć. Planuję mały domek narzędziowy na taczkę, grabie i tego typu graty .Na podłożu jest kostka brukowa.Z czego to zrobić żeby było najłatwiej i najszybciej? Wymiary 230x230 i wysokość ok 160, trochę taki kubik lub pudełko kartonowe w powiększeniu, dach skos minimalny z 2 %.Myślałem o OSB i na to nabić panele na rąbek żeby było tak samo jak dach domu, a jednocześnie wodoszczelne. Jeśli tak się robi to potrzebne jakieś kantówki do konstrukcji jeszcze? Bez podłogi, kostka za podłogę, a ewentualnie wrzucę paletę. Dajcie jakieś pomysły, uwagi, inspiracje. Z gotowców nic mi nie pasuje ani wizualnie ani wymiarowo ani cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko_zgonus1719516655 17.09.2020 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Dzięki za info. Wysokość taka musi zostać, wiem, że mała ale godzę się z tym. Nie chce żeby to wystawało ponad płot, chce to wcisnąć w samym rogu działki i wszystkie wymiary są ograniczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts