DonAndress 21.09.2020 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Cześć. Czy ktoś miał okazje używać narożnego systemu do poziomowania płytek? Np takich, jak na zdjęciu? W teorii wyglądają na jeszcze lepsze rozwiązanie, niż te używane wzdłuż fugi. Jakie są Wasze doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 21.09.2020 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 A tego po odcięciu nie widać? Nawet po wyfugowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonAndress 21.09.2020 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 No jeżeli się urwie tam, gdzie powinno, to nie.Bo tego się nie odcina, tylko zbija lekko gumowym młotkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 21.09.2020 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Narożniki są delikatne, ja bym ich nie ruszał. Jedno nieszczęśliwe wybicie i masz dwa dni roboty. Zwykły system z kluczem do zaciskania trzpieni dobrej firmy wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 21.09.2020 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 No jeżeli się urwie tam, gdzie powinno, to nie. Bo tego się nie odcina, tylko zbija lekko gumowym młotkiem. jeszcze młotek - to współczuje jak płytka jest rektyfikowana albo pozostaje ten przeźroczysty plastikowy element do fugowania - porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 21.09.2020 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 jeszcze młotek - to współczuje jak płytka jest rektyfikowana albo pozostaje ten przeźroczysty plastikowy element do fugowania - porażka. W zamyśle ma pozostać tylko ta pozioma częśc... Tak czy siak moim zdaniem, a położyłem w życiu te 200m2 płytek (pierwszy raz w swoim domu ) walenie młotkiem przy narożnikach to proszenie sie o klopoty. Ja wybijałem 1-2 dni po kafelkowaniu 2 płytki. Z podłogi odeszła po kwadransie ale pionowa odeszła ze ścianą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 21.09.2020 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Ja wybijałem 1-2 dni po kafelkowaniu 2 płytki. Z podłogi odeszła po kwadransie ale pionowa odeszła ze ścianą... wiem o czym piszesz, w sobotę musiałem wyjąć jedną płytkę po dniu od klejenia, a pisali, że to klej elastyczny trzymał jak skała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts