pianobeg 21.09.2020 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Dzień dobry, Po pierwsze to witam serdecznie - czytam forum ale dziś się zalogowałem, bo muszę zadać pytanie. W domu rodziców, od strony nasłonecznionej słońce i czas wypaliły taką oto uszczelkę/doszczelnienie (jak zwał tak zwał) - pytanie brzmi czy jest możliwość kupienia czegoś takiego lu czym to zastąpić. Okna drewniane Włoszczowa... Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.09.2020 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Szukaj u bylych dealerow i serwisantow Wloszxzowej. To zakonczenie termookapnika. Jak bedziesz znać model okapnika to kupisz go za ok 1-2 zl. Jeśli nie, to z wymianą listwy zapłacisz ok 100zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianobeg 22.09.2020 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Szukaj u bylych dealerow i serwisantow Wloszxzowej. To zakonczenie termookapnika. Jak bedziesz znać model okapnika to kupisz go za ok 1-2 zl. Jeśli nie, to z wymianą listwy zapłacisz ok 100zl. dzięki za pomoc, jeśli ktoś ma jakieś dokładniejsze namiary to będę wdzięczny. Napisałem do serwisu, ciekawe co będzie. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.09.2020 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2020 (edytowane) Nie znam Włoszczowej. Może gdzieś w katalogach technicznych jest symbol okapnika i dedykowane mu zakończenie. Dobry serwisant drewna powinien się orientować. ....Tak jak napisałem: jak dokupisz zakończenie termookapnika to ono kosztuje grosze. Jeśli nie znajdziesz to można próbować wymieniać całość, włącznie z termokopanikiem. Ps. Tu masz ofertę jednego z bardziej popularnych sklepów: https://okucia24.com/okapniki,c13.html Edytowane 23 Września 2020 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianobeg 12.10.2020 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Nie znam Włoszczowej. Może gdzieś w katalogach technicznych jest symbol okapnika i dedykowane mu zakończenie. Dobry serwisant drewna powinien się orientować. .... Tak jak napisałem: jak dokupisz zakończenie termookapnika to ono kosztuje grosze. Jeśli nie znajdziesz to można próbować wymieniać całość, włącznie z termokopanikiem. Ps. Tu masz ofertę jednego z bardziej popularnych sklepów: https://okucia24.com/okapniki,c13.html Dzięki - zamówiłem na próbę i zobaczymy. A mam jeszcze pytanie - czym polakierować ramy okien z zewnątrz? W miejscach nasłonecznionych i często polewanych deszcze lakier odchodzi. Są jakieś dedykowane lakiery czy inne specyfiki? Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.10.2020 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Są. Np.: https://simteq.pl/do/item/044435_1/Sikkens-Cetol-WF-910-lakier-nawierzchniowy-wodny-j Ale znowu Cię odeślę do serwisanta specjalizującego się we Włoszczowej. Ten kolor trudno dobrze pomalować we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts