KvM 19.11.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 A któż wiedzieć to może?Czy to statek płynący w morze?Czy może motyl, co wiosnę przynosi?Ktoś o odpowiedź prosi! Czy mimilapin to taka roślinaco nam dzieciństwo karze wspominać?A może jakaś dziwna udrękaco nas po imprezie nęka? Nic google o niej nie wiedzą,a może rośnie za miedzą?Po cóż name te francuzyskoro nikt wiedzą nie służy? Co powie, co szepnie, co rzeknie?Komu dziś pyłek strzepnie?Czy znowu dziś się zagapi?Kto to jest ten mimilapin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 KvM a ja coś o Tobie wiem Gdy ocenia kolektory to nie w głowie mu kolory. Prąd czy gaz? Gaz czy prąd? A ta mimi skąd?No skąd? Konwektory, może olej? Problem mimi sobie ... Klinkiery - do cholery! Tulipany i róże - nie wytrzymam tego dłużej! Temat wnętrza - chętnie służę i już więcej Cię nie znużę I puść oczko do sąsiadki. Mimilapin - okaz rzadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KvM 20.11.2004 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Tyś sąsiadka? Nie widziałem!Oko puszczę, lecz ja chciałemcoś wyjaśnić moja droga.Bierze prawie mnie już trwogaże nie dowiem się co znaczysłów znaczenie "mimilapin" Może to zajączek jaki?Albo motyl jest skrzydlaty,co się zowie mimilapin?Mimilapin, mimilapin, mimilapinW głowie rodzą się pustakiMimilapin, mimilapin, mimilapin... Już klinkiery, konwektorynawet przeszły mi amoryBo wciąż nie wiem co to znaczyTakie słówko mimilapinWciąż po głowie myśl się haczyco to znaczy mimilapin....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 mimilapin,mimilapinlapin mimi, mimi lapin.Już zagadka rozwiązana, co tak trwoży Cię od rana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KvM 20.11.2004 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Już nie trwoży mnie zagadka.lecz nie lada to jest gratka,by przemieniać się w zajączka,w forumowych hasać łączkach.Nazwać się dla nie poznaki -tak z francuzka - mimilapin Bądź sąsiadko - mimilapinbądź zajączkiem, bądź szarakiemnie wycofuj się stąd rakiemI wierszyki składaj z smakiemNa poezje twe czekamyte milutkie - jak u mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 mimilapin mimilapin ciągle cię ten temat trapi? porzuć wreszcie to pytanie, bo Cię wiosna z nim zastanie. jak wyskoczą w góre mury, to się skończą kalambury. bo mój domek poznasz przecież i mnie wszyscy już znajdziecie. na lavazzę was zaproszę i nie pytaj mnie już proszę.... Puszczam oczko do sąsiada, co tak miło ze mną gada. Porozmawiać zawsze można, chociaż muszę być ostrożna. Bo króliczkiem zostać chcę, małym, szarym,tajemniczym i nie wydam się już z niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts