BobiBudo 22.09.2020 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Dzień dobry, Murarz zamurował/zatynkował(?) mi trójniki ceramiczne w dwóch kominach systemowych jak na zdjęciu. Czeka mnie naprawa, na pewno odkucie i zobaczymy jak to wygląda głębiej. Czy możecie podać jakieś wskazówki? Kuć supeprdelikatnie? Jakimiś konkretnymi narzędziami? Jakieś wskazówki inne? Ręce mi już opadają bo murarz wciska mi już bezczelnie, że wszystko jest zrobione zgodnie ze sztuką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 22.09.2020 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Ja nie kuł bym ani nie ozywałbym udaru, jedynie co podpowiada zdrowy rozsądek to delikatnie nawiercać po obwodzie po czym całość wydłubać. Murarzowi pokaż instrukcje komina aby ukrócić jego mądrości i aby on u innych inwestorów w przyszłości nie popełnił takiego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 23.09.2020 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2020 Murarz z tzw grupy inteligentnych bezobjawowo... Wszystko zależy od rodzaju zaprawy. Czasem jest krucha i ma cienką warstwę - łatwo jest odkuć. Oczywiście ostrożnie i delikatnie... Jak pierwszy raz z dziewczyną... Można tez ponacinać fleksem wkoło, potem odłupać. Trzeba zacząć, spróbować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts