dorka1 19.11.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Czesc my jestesmy na etapie fundamentow,strasznie duzo idzie piachu do wypelnienia.Jak ktos juz skonczyl to niech poda kwote pod klucz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorka1 23.11.2004 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 nasza budowa powoli idzie do przodu ,ciekawa jestem jak wam ida te budowy czy tez macie rozne zdania co do decyzji zwiazanych z budowa,bo ja z moja kochana polowa juz nieraz mala sprzeczke mialam a tak wogole to pekl mi kolejny roczek ,mam dzisiaj 35 urodziny brrrrr to straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorka1 24.11.2004 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 co jest z tymi ludzmi zarobic nie chca czy co ,czekam i czekam a piachu jakos nie widac ,zaraz sniegi i mrozy nadejda a ja chce miec spokojna zime i stan zero gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts