turalyon 22.09.2020 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Hej mam w domu sterowanie rolet bezprzewodowymi pilotami Yooda, a w jednym pokoju mam pilot główny Yooda 5 kanałowy cameleo do sterowania dwoma roletami w tym pokoju + innymi Coś mi się przestawiło i o ile żeby otworzyć/zamknąć inne okna muszę tylko raz nacisnąć przycisk, to w tym pokoju którym steruje tylko ten 5 kanałowy pilot muszę przytrzymać przycisk przez około 3 sekundy żeby jedna z rolet otworzyła się/ zamykała. Jak puszczę wcześniej roleta zatrzymuje się w miejscu do którego dojechała. Druga z tego pokoju działa normalnie. Szukałem w instrukcji i nigdzie nie znalazłem żeby była tak opcja otwierania. Pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 22.09.2020 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Może kalibracja od nowa rozwiąże problem? Takie coś znalazłem w sieci: https://www.youtube.com/watch?v=qW_8BktcOVo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts