Pytajnick 23.09.2020 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2020 Pytanie jak wyżej. Interesuje mnie czy ktoś zamieszkał na zimę w nieocieplonym (elewacja) domu z betonu komórkowego i czy były tego jakieś negatywne konsekwencje, oprócz oczywistości - zwiększonych kosztów ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 23.09.2020 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2020 Znajomy 3 lata mieszka w domu z porotermu wiadomo kasa i na ciepła specjalnie nie narzeka tylko wnerwia go najbardziej wiatr ze wszelkich gniazdek jakie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nass 23.09.2020 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2020 Przynajmniej wentylację ma sprawną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 23.09.2020 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2020 Tak, też kiedyś mieszkałem w takim domu - tylko on miał ściany z Porothermu 44cm, obustronnie otynkowane, a z gniazdek powietrze ciągnęło lepiej, niż z WM teraz A wracając do meritum - technicznie nie ma przeciwskazań (poza większymi rachunkami) formalnie jednak to nadal budowa, nie dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 24.09.2020 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Jedyne negatywne zdanie ma mój sąsiad, któremu na jednej ścianie podejrzany nalot się zrobił, ale on miał tą jedną szczytową ścianę nieocieploną i mieszkał 2 miesiące bez uruchomionej WM, więc wilgoć zapewne skondensowała się na tym jednym zimnym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts