kasiapro1 19.11.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 POmozcie,bardzo mi sie to podoba,terakota,duze plyty a pomiedzy wstawki z parkietu salonowego,taki mix,poradzicie jak to zainstalowac,zeby bylo ladnie i rowno.Slyszalam o korku,ale nie znalalam duzo informacjii.Czym polaczyc te dwa materialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 22.11.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Widzialam takie polaczenie wykonczone cienka dylatacja z korka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 23.11.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 też słyszałem, że parkiet z terakotą to najlepiej korkiem łączyć pozdro. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 23.11.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Popieram przedmówców - mam połączone dylatacją z korka i to przy półokrągłym kształcie parkietu. Ładnie toto wygląda i parkiet sobie może spokojnie pracować. Jak dotąd (po 1,5 roku) żadne szczeliny sie nie porobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hippo 24.11.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Luśka,a gdzie ten korek kupiłaś w Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 24.11.2004 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 no wlasnie,gdzie ten korek mozna nabyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 24.11.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 To już chyba ten co kładzie parkiet powinien zapewnić. A jeśli nie, to pewnie w sklepach z parkietami będzie na 100%. Pozdro. T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 24.11.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Tommco słusznie prawi - najlepiej powinien wiedzieć parkieciarz. U mnie podłogi robiła firma Parkietus z Kilińskiego (maja też punkt na Al. Włókniarzy) i oni ten korek pieknie umieścili gdzie trzeba. A nawet po wygryzieniu przez moją sunię wymienili na nowy Myślę, że taki korek w każdym porządnym sklepie z deskami powinien być dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts